21. - 25. maijs


21. maijs

Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, apcepta siermaizīte, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Rīsu zupa ar gaļu, rudzu maize; kartupeļu / zirņu biezenis, gaļas stroganovs, burkānu salāti ar eļļu, ābolu sulas dzēriens.

Launags: Biezpiena / rozīņu sacepums ar ievārījumu, augļu tēja, bumbieri.

 

22. maijs

Brokastis: Prosas piena zupa, baltmaize ar svaigo sieru.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Frikadeļu / makaronu zupa, rudzu maize; dārzeņu sautējums ar gaļu, kabacis, bumbieru kompots.

Launags: Omlete, gurķu / tomātu salāti ar krējumu, saldskābmaize, tēja ar citronu, cepumi.

 

23. maijs

Brokastis: Mannā biezputra ar kanēli, kliju maize ar sviestu, kakao ar pienu.

Otrās brokastis: Āboli.

Pusdienas: Zivju rasoļņiks, rudzu maize; vārīti griķi, cūkgaļas kotlete, mērce, jauktu dārzeņu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.

Launags: Kartupeļu biezenis, biezpiens ar krējumu, sviestmaize, mežrozīšu tēja.

 

24. maijs

Brokastis: Kukurūzas putraimu biezputra, sviestmaize ar sieru, tēja ar pienu.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Pupiņu zupa ar vistas gaļu, rudzu maize; plovs ar gaļu, Ķīnas kāpostu / redīsu salāti ar eļļu, dzērveņu sulas dzēriens.

Launags: Auzu pārslu piena zupa, sviestmaize, pusīte vārītas olas.

 

25. maijs

Brokastis: Griķu biezputra, sviestmaize, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Kefīrs, galete.

Pusdienas: Svaigu kāpostu zupa / borščs, rudzu maize; makaroni ar vistas gaļu, svaigs tomāts, ābolu / rozīņu kompots.

Launags: Dārzeņu salāti ar krējumu, saldskābmaize, augļu tēja, bumbieri.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 248x

Atpakaļ