21. maijs
Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, apcepta siermaizīte, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Rīsu zupa ar gaļu, rudzu maize; kartupeļu / zirņu biezenis, gaļas stroganovs, burkānu salāti ar eļļu, ābolu sulas dzēriens.
Launags: Biezpiena / rozīņu sacepums ar ievārījumu, augļu tēja, bumbieri.
22. maijs
Brokastis: Prosas piena zupa, baltmaize ar svaigo sieru.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Frikadeļu / makaronu zupa, rudzu maize; dārzeņu sautējums ar gaļu, kabacis, bumbieru kompots.
Launags: Omlete, gurķu / tomātu salāti ar krējumu, saldskābmaize, tēja ar citronu, cepumi.
23. maijs
Brokastis: Mannā biezputra ar kanēli, kliju maize ar sviestu, kakao ar pienu.
Otrās brokastis: Āboli.
Pusdienas: Zivju rasoļņiks, rudzu maize; vārīti griķi, cūkgaļas kotlete, mērce, jauktu dārzeņu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.
Launags: Kartupeļu biezenis, biezpiens ar krējumu, sviestmaize, mežrozīšu tēja.
24. maijs
Brokastis: Kukurūzas putraimu biezputra, sviestmaize ar sieru, tēja ar pienu.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Pupiņu zupa ar vistas gaļu, rudzu maize; plovs ar gaļu, Ķīnas kāpostu / redīsu salāti ar eļļu, dzērveņu sulas dzēriens.
Launags: Auzu pārslu piena zupa, sviestmaize, pusīte vārītas olas.
25. maijs
Brokastis: Griķu biezputra, sviestmaize, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Kefīrs, galete.
Pusdienas: Svaigu kāpostu zupa / borščs, rudzu maize; makaroni ar vistas gaļu, svaigs tomāts, ābolu / rozīņu kompots.
Launags: Dārzeņu salāti ar krējumu, saldskābmaize, augļu tēja, bumbieri.