14. maijs
Brokastis: Auzu pārslu biezputra, galete, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Kartupeļu zupa, rudzu maize; vārīti makaroni, gulašs, kabacis, ābolu sulas dzēriens.
Launags: Biezpiens ar krējumu, ievārījumu, sviestmaize, augļu tēja, banāni.
15. maijs
Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, sviestmaize ar sieru, tēja ar pienu.
Otrās brokastis: Kefīrs, cepumi.
Pusdienas: Svaigu kāpostu zupa / borščs, rudzu maize; vārīti kartupeļi, liellopu / cūkgaļas tefteļi, mērce, burkānu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.
Launags: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize, bumbieri.
16. maijs
Brokastis: Omlete, zaļie zirnīši, sviestmaize, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Skābeņu zupa, saldskābmaize; kāpostu sautējums ar gaļu un rīsiem, svaigs tomāts, bumbieru kompots.
Launags: Biezpiena / kartupeļu plācenīši ar krējumu, mežrozīšu tēja.
17. maijs
Brokastis: Mannā biezputra ar ievārījumu, kliju maize ar sviestu, kakao ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Vistas gaļas / makaronu zupa, rudzu maize; kartupeļu biezenis, sardele "Lācēns", jauktu dārzeņu salāti ar eļļu, ābolu sulas dzēriens.
Launags: Prosas piena zupa, baltmaize ar svaigo sieru, bumbieri.
18. maijs
Brokastis: Kukurūzas putraimu biezputra, sviestmaize, pusīte vārītas olas, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Āboli.
Pusdienas: Zivju zupa, rudzu maize; vārīti rīsi, cūkgaļas / vistu aknu kotlete, mērce, Ķīnas kāpostu / gurķu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.
Launags: Dārzeņu sautējums, saldskābmaize ar sviestu, tēja ar citronu.