14. - 18. maijs


14. maijs

Brokastis: Auzu pārslu biezputra, galete, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Kartupeļu zupa, rudzu maize; vārīti makaroni, gulašs, kabacis, ābolu sulas dzēriens.

Launags: Biezpiens ar krējumu, ievārījumu, sviestmaize, augļu tēja, banāni.

 

15. maijs

Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, sviestmaize ar sieru, tēja ar pienu.

Otrās brokastis: Kefīrs, cepumi.

Pusdienas: Svaigu kāpostu zupa / borščs, rudzu maize; vārīti kartupeļi, liellopu / cūkgaļas tefteļi, mērce, burkānu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.

Launags: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize, bumbieri.

 

16. maijs

Brokastis: Omlete, zaļie zirnīši, sviestmaize, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Skābeņu zupa, saldskābmaize; kāpostu sautējums ar gaļu un rīsiem, svaigs tomāts, bumbieru kompots.

Launags: Biezpiena / kartupeļu plācenīši ar krējumu, mežrozīšu tēja.

 

17. maijs

Brokastis: Mannā biezputra ar ievārījumu, kliju maize ar sviestu, kakao ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Vistas gaļas / makaronu zupa, rudzu maize; kartupeļu biezenis, sardele "Lācēns", jauktu dārzeņu salāti ar eļļu, ābolu sulas dzēriens.

Launags: Prosas piena zupa, baltmaize ar svaigo sieru, bumbieri.

 

18. maijs

Brokastis: Kukurūzas putraimu biezputra, sviestmaize, pusīte vārītas olas, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Āboli.

Pusdienas: Zivju zupa, rudzu maize; vārīti rīsi, cūkgaļas / vistu aknu kotlete, mērce, Ķīnas kāpostu / gurķu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.

Launags: Dārzeņu sautējums, saldskābmaize ar sviestu, tēja ar citronu.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 239x

Atpakaļ