7. - 11. maijs


7. maijs

Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, cepumi "Selga", kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Rīsu zupa ar gaļu, rudzu maize; kartupeļu sautējums ar gaļu, kabacis, dzērveņu sulas dzēriens.

Launags: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize, āboli.

 

8. maijs

Brokastis: Kukurūzas putraimu biezputra, galete ar sviestu, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Bumbieri.

Pusdienas: Dārzeņu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, cūkgaļas rulete, mērce, biešu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.

Launags: Makaroni ar sieru, augļu tēja.

 

9. maijs

Brokastis: Prosas biezputra, sviestmaize, tēja ar pienu.

Otrās brokastis: Kefīrs, galete.

Pusdienas: Makaronu zupa ar gaļu, saldskābmaize; vārīti kartupeļi, maltās gaļas mērce, Ķīnas kāpostu / svaigu gurķu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.

Launags: Biezpiena krēms ar ķīseli, sviestmaize, āboli.

 

10. maijs

Brokastis: Auzu pārslu piena zupa, baltmaize ar svaigo sieru.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Zirņu zupa, rudzu maize; vārīti rīsi, vistas gaļas stilbiņi, mērce, svaigs tomāts, upeņu sulas dzēriens.

Launags: Vārīta ola, sviestmaize, burkānu / tomātu salāti ar krējumu, tēja ar citronu.

 

11. maijs

Brokastis: Mannā biezputra ar kanēli, sviestmaize, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Āboli.

Pusdienas: Vistas gaļas / kartupeļu zupa, rudzu maize; vārītas grūbas, Kurzemes stroganovs, svaigu kāpostu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.

Launags: Kartupeļu biezenis, biezpiens ar krējumu, sviestmaize, kumelīšu tēja.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 237x

Atpakaļ