7. maijs
Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, cepumi "Selga", kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Rīsu zupa ar gaļu, rudzu maize; kartupeļu sautējums ar gaļu, kabacis, dzērveņu sulas dzēriens.
Launags: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize, āboli.
8. maijs
Brokastis: Kukurūzas putraimu biezputra, galete ar sviestu, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Bumbieri.
Pusdienas: Dārzeņu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, cūkgaļas rulete, mērce, biešu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.
Launags: Makaroni ar sieru, augļu tēja.
9. maijs
Brokastis: Prosas biezputra, sviestmaize, tēja ar pienu.
Otrās brokastis: Kefīrs, galete.
Pusdienas: Makaronu zupa ar gaļu, saldskābmaize; vārīti kartupeļi, maltās gaļas mērce, Ķīnas kāpostu / svaigu gurķu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.
Launags: Biezpiena krēms ar ķīseli, sviestmaize, āboli.
10. maijs
Brokastis: Auzu pārslu piena zupa, baltmaize ar svaigo sieru.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Zirņu zupa, rudzu maize; vārīti rīsi, vistas gaļas stilbiņi, mērce, svaigs tomāts, upeņu sulas dzēriens.
Launags: Vārīta ola, sviestmaize, burkānu / tomātu salāti ar krējumu, tēja ar citronu.
11. maijs
Brokastis: Mannā biezputra ar kanēli, sviestmaize, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Āboli.
Pusdienas: Vistas gaļas / kartupeļu zupa, rudzu maize; vārītas grūbas, Kurzemes stroganovs, svaigu kāpostu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.
Launags: Kartupeļu biezenis, biezpiens ar krējumu, sviestmaize, kumelīšu tēja.