2., 3. maijs


2. maijs

Brokastis: Rīsu biezputra, cepumi "Selga", kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Makaronu zupa ar gaļu, rudzu maize; vārīti kartupeļi, maltas gaļas mērce, skābēts gurķis, upeņu sulas dzēriens.

Launags: Biezpiena / ābolu sacepums ar krējumu, augļu tēja, bumbieri.

 

3. maijs

Brokastis: Prosas piena zupa, sviestmaize ar sieru.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Svaigu kāpostu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, sautēta cūkgaļas kotlete, mērce, biešu salāti ar eļļu, citronu; bumbieru kompots.

Launags: Omlete, zaļie zirnīši, sviestmaize, mežrozīšu tēja.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 276x

Atpakaļ