23. aprīlis
Brokastis: Auzu pārslu biezputra, apcepta siermaizīte, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Rīsu zupa ar gaļu, rudzu maize; kartupeļu / zirņu biezenis, gaļas stroganovs, kabacis, ābolu sulas dzēriens.
Launags: Biezpiena / ābolu sacepums ar ievārījumu, augļu tēja, bumbieri.
24. aprīlis
Brokastis: Makaronu piena zupa, sviestmaize ar sieru.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Frikadeļu zupa, rudzu maize; dārzeņu sautējums ar gaļu, svaigs tomāts, bumbieru kompots.
Launags: Omlete, burkānu salāti ar krējumu, sviestmaize, kumelīšu tēja.
25. aprīlis
Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, sviestmaize, kakao ar pienu.
Otrās brokastis: Āboli.
Pusdienas: Zivju zupa, saldskābmaize; vārīti griķi, cūkgaļas kotlete, mērce, jauktu dārzeņu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.
Launags: kartupeļu biezenis, biezpiens ar krējumu, sviestmaize, mežrozīšu tēja.
26. aprīlis
Brokastis: Prosas biezputra, baltmaize ar svaigo sieru, tēja ar pienu.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Pupiņu zupa, rudzu maize; plovs ar gaļu, Ķīnas kāpostu / gurķu salāti ar eļļu, dzērveņu sulas dzēriens.
Launags: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize.
27. aprīlis
Brokastis: Kukurūzas putraimu biezputra, kliju maize ar sviestu, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Kefīrs, galete.
Pusdienas: Svaigu kāpostu zupa / borščs, rudzu maize; makaroni ar cūkgaļu, burkānu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.
Launags: Uzpūtenis ar pienu, sviestmaize, bumbieri.