23. - 27. aprīlis


23. aprīlis

Brokastis: Auzu pārslu biezputra, apcepta siermaizīte, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Rīsu zupa ar gaļu, rudzu maize; kartupeļu / zirņu biezenis, gaļas stroganovs, kabacis, ābolu sulas dzēriens.

Launags: Biezpiena / ābolu sacepums ar ievārījumu, augļu tēja, bumbieri.

 

24. aprīlis

Brokastis: Makaronu piena zupa, sviestmaize ar sieru.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Frikadeļu zupa, rudzu maize; dārzeņu sautējums ar gaļu, svaigs tomāts, bumbieru kompots.

Launags: Omlete, burkānu salāti ar krējumu, sviestmaize, kumelīšu tēja.

 

25. aprīlis

Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, sviestmaize, kakao ar pienu.

Otrās brokastis: Āboli.

Pusdienas: Zivju zupa, saldskābmaize; vārīti griķi, cūkgaļas kotlete, mērce, jauktu dārzeņu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.

Launags: kartupeļu biezenis, biezpiens ar krējumu, sviestmaize, mežrozīšu tēja.

 

26. aprīlis

Brokastis: Prosas biezputra, baltmaize ar svaigo sieru, tēja ar pienu.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Pupiņu zupa, rudzu maize; plovs ar gaļu, Ķīnas kāpostu / gurķu salāti ar eļļu, dzērveņu sulas dzēriens.

Launags: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize.

 

27. aprīlis

Brokastis: Kukurūzas putraimu biezputra, kliju maize ar sviestu, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Kefīrs, galete.

Pusdienas: Svaigu kāpostu zupa / borščs, rudzu maize; makaroni ar cūkgaļu, burkānu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.

Launags: Uzpūtenis ar pienu, sviestmaize, bumbieri.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 282x

Atpakaļ