16. aprīlis
Brokastis: Mannā biezputra ar kanēli, cepumi "Selga", kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Svaigu kāpostu zupa, rudzu maize; vārītas grūbas, gulašs, kabacis, upeņu sulas dzēriens.
Launags: Biezpiena / kartupeļu plācenīši ar krējumu, mežrozīšu tēja, bumbieri.
17. aprīlis
Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, sviestmaize, kakao ar pienu.
Otrās brokastis: Āboli.
Pusdienas: Frikadeļu zupa, rudzu maize; vārīti kartupeļi, sardele "Lācēns", mērce, jauktu dārzeņu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.
Launags: Kukurūzas putraimu piena zupa, baltmaize ar svaigo sieru.
18. aprīlis
Brokastis: Biezpiens ar krējumu, burkānu / apelsīnu salāti, sviestmaize, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Kefīrs, galete.
Pusdienas: Puķkāpostu / siera zupa, rudzu maize; vārīti makaroni, Kurzemes stroganovs, Ķīnas kāpostu / gurķu salāti ar eļļu, dzērveņu sulas dzēriens.
Launags: Dārzeņu sautējums ar krējumu, saldskābmaize ar sviestu, kumelīšu tēja, bumbieri.
19. aprīlis
Brokastis: Rīsu biezputra, sviestmaize, tēja ar pienu.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Biešu / pupiņu zupa, rudzu maize; vārīti kartupeļi, vistas filejas kotlete, mērce, svaigu kāpostu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.
Launags: Plānās pankūkas, ābolu biezenis, tēja ar citronu.
20. aprīlis
Brokastis: Auzu pārslu biezputra, sviestmaize ar sieru, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Zivju rasoļņiks, rudzu maize; kāpostu / gaļas sautējums ar rīsiem, tomāts, ābolu sulas dzēriens.
Launags: Omlete, zaļie zirnīši, kliju maize ar sviestu, augļu tēja, āboli.
21. aprīlis
Brokastis: Makaroni ar sieru, sviestmaize, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Kartupeļu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, maltas gaļas mērce, burkānu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.
Launags: Rīsu piena zupa, sviestmaize ar pusīti vārītas olas.