9. aprīlis
Brokastis: Makaroni ar sieru, cepumi "Selga", mežrozīšu tēja.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Svaigu kāpostu zupa / borščs, rudzu maize; kartupeļu sautējums ar gaļu, skābs gurķis, ābolu sulas dzēriens.
Launags: Burkānu / biezpiena plācenīši ar ievārījumu, tēja, bumbieri.
10. aprīlis
Brokastis: Prosas biezputra, kliju maize ar sviestu, tēja ar pienu.
Otrās brokastis: Āboli.
Pusdienas: Zivju zupa, rudzu maize; vārīti rīsi, cūkgaļas rulete, mērce, Ķīnas kāpostu / burkānu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.
Launags: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize.
11. aprīlis
Brokastis: Makaronu piena zupa, baltmaize ar svaigo sieru, banāni.
Otrās brokastis: Kefīrs, galete.
Pusdienas: Kartupeļu / ķirbju zupa, rudzu maize; vārīti griķi, gulašs, burkānu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.
Launags: Dārzeņu salāti, saldskābmaize, tēja ar citronu.
12. aprīlis
Brokastis: Omlete, zaļie zirnīši, sviestmaize, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Bumbieri.
Pusdienas: Vistas gaļas / rīsu zupa, rudzu maize; vārīti kartupeļi, frikadeles ar dārzeņiem, mērce, biešu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.
Launags: Mannā biezputra ar ķīseli, sviestmaize.
13. aprīlis
Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, sviestmaize ar sieru, kakao ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Skābeņu zupa, rudzu maize; makaroni ar vistas gaļu, svaigu kāpostu / tomātu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.
Launags: Biezpiena klimpas ar krējumu, kumelīšu tēja, ābols.