09. - 13.aprīlis


9. aprīlis

Brokastis: Makaroni ar sieru, cepumi "Selga", mežrozīšu tēja.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Svaigu kāpostu zupa / borščs, rudzu maize; kartupeļu sautējums ar gaļu, skābs gurķis, ābolu sulas dzēriens.

Launags: Burkānu / biezpiena plācenīši ar ievārījumu, tēja, bumbieri.

 

10. aprīlis

Brokastis: Prosas biezputra, kliju maize ar sviestu, tēja ar pienu.

Otrās brokastis: Āboli.

Pusdienas: Zivju zupa, rudzu maize; vārīti rīsi, cūkgaļas rulete, mērce, Ķīnas kāpostu / burkānu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.

Launags: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize.

 

11. aprīlis

Brokastis: Makaronu piena zupa, baltmaize ar svaigo sieru, banāni.

Otrās brokastis: Kefīrs, galete.

Pusdienas: Kartupeļu / ķirbju zupa, rudzu maize; vārīti griķi, gulašs, burkānu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.

Launags: Dārzeņu salāti, saldskābmaize, tēja ar citronu.

 

12. aprīlis

Brokastis: Omlete, zaļie zirnīši, sviestmaize, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Bumbieri.

Pusdienas: Vistas gaļas / rīsu zupa, rudzu maize; vārīti kartupeļi, frikadeles ar dārzeņiem, mērce, biešu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.

Launags: Mannā biezputra ar ķīseli, sviestmaize.

 

13. aprīlis

Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, sviestmaize ar sieru, kakao ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Skābeņu zupa, rudzu maize; makaroni ar vistas gaļu, svaigu kāpostu / tomātu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.

Launags: Biezpiena klimpas ar krējumu, kumelīšu tēja, ābols.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 260x

Atpakaļ