3. aprīlis
Brokastis: Prosas biezputra, cepumi, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Lēcu zupa, rudzu maize; vārīti rīsi, cūkgaļas kotlete, mērce, kabacis, dzērveņu sulas dzēriens.
Launags: Biezpiena / ābolu sacepums ar ievārījumu, tēja.
4. aprīlis
Brokastis: Auzu pārslu biezputra, sviestmaize, tēja ar pienu.
Otrās brokastis: Kefīrs, galete.
Pusdienas: Rīsu zupa ar gaļu, saldskābmaize; kartupeļu / zirņu biezenis, Kurzemes stroganovs, Ķīnas kāpostu / svaigu gurķu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.
Launags: Makaroni ar sieru, augļu tēja, bumbieri.
5. aprīlis
Brokastis: Kukurūzas putraimu piena zupa, baltmaize ar svaigo sieru.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Biešu / pupiņu zupa, rudzu maize; dārzeņu sautējums ar vistas fileju, svaigs tomāts, ābolu / rozīņu kompots.
Launags: Ķirbju pankūkas ar krējumu, tēja ar citronu.
6. aprīlis
Brokastis: Vārīta ola, sviestmaize ar tomātu, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens, galete.
Pusdienas: Vistas gaļas / kartupeļu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, maltas gaļas mērce, burkānu / svaigu kāpostu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.
Launags: Biezpiena krēms ar ķīseli, sviestmaize, ābols.