3. - 6. aprīlis


3. aprīlis

Brokastis: Prosas biezputra, cepumi, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Lēcu zupa, rudzu maize; vārīti rīsi, cūkgaļas kotlete, mērce, kabacis, dzērveņu sulas dzēriens.

Launags: Biezpiena / ābolu sacepums ar ievārījumu, tēja.

 

4. aprīlis

Brokastis: Auzu pārslu biezputra, sviestmaize, tēja ar pienu.

Otrās brokastis: Kefīrs, galete.

Pusdienas: Rīsu zupa ar gaļu, saldskābmaize; kartupeļu / zirņu biezenis, Kurzemes stroganovs, Ķīnas kāpostu / svaigu gurķu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.

Launags: Makaroni ar sieru, augļu tēja, bumbieri.

 

5. aprīlis

Brokastis: Kukurūzas putraimu piena zupa, baltmaize ar svaigo sieru.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Biešu / pupiņu zupa, rudzu maize; dārzeņu sautējums ar vistas fileju, svaigs tomāts, ābolu / rozīņu kompots.

Launags: Ķirbju pankūkas ar krējumu, tēja ar citronu.

 

6. aprīlis

Brokastis: Vārīta ola, sviestmaize ar tomātu, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens, galete.

Pusdienas: Vistas gaļas / kartupeļu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, maltas gaļas mērce, burkānu / svaigu kāpostu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.

Launags: Biezpiena krēms ar ķīseli, sviestmaize, ābols.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 286x

Atpakaļ