26. marts
Brokastis: Mannā biezputra ar kanēli, cepumi "Selga", kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Bumbieri.
Pusdienas: Pupiņu zupa ar vistas gaļu, rudzu maize; plovs ar gaļu, skābēts gurķis, upeņu su
Launags: Biezpiena / kartupeļu plācenīši ar krējumu, mežrozīšu tēja, ābols.
27. marts
Brokastis: Makaronu piena zupa, baltmaize ar svaigo sieru.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Rīsu zupa ar frikadelēm, rudzu maize; vārīti kartupeļi, cūkgaļas stroganovs, svaigu kāpostu / gurķu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.
Launags: Plānās pankūkas, ābolu biezenis, tēja ar citronu.
28. marts
Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra ar ievārijumu, sviestmaize, kakao ar pienu.
Otrās brokastis: Bumbieri.
Pusdienas: Vārīti griķi, sautēta cūkgaļas kotlete, mērce, biešu salāti ar eļļu un citronu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.
Launags: Jauktu dārzeņu biezenis, biezpiens ar krējumu, kliju maize ar sviestu, augļu tēja.
29. marts
Brokastis: Vārīta krāsota ola, sviestmaize, banāni, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Kefīrs, galete.
Pusdienas: Zivju zupa, saldskābmaize; makaroni ar vistas gaļu, burkānu / ābolu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.
Launags: Uzpūtenis ar pienu, sviestmaize.