26. - 29. marts


26. marts

Brokastis: Mannā biezputra ar kanēli, cepumi "Selga", kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Bumbieri.

Pusdienas: Pupiņu zupa ar vistas gaļu, rudzu maize; plovs ar gaļu, skābēts gurķis, upeņu su

Launags: Biezpiena / kartupeļu plācenīši ar krējumu, mežrozīšu tēja, ābols.

 

27. marts

Brokastis: Makaronu piena zupa, baltmaize ar svaigo sieru.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Rīsu zupa ar frikadelēm, rudzu maize; vārīti kartupeļi, cūkgaļas stroganovs, svaigu kāpostu / gurķu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.

Launags: Plānās pankūkas, ābolu biezenis, tēja ar citronu.

 

28. marts

Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra ar ievārijumu, sviestmaize, kakao ar pienu.

Otrās brokastis: Bumbieri.

Pusdienas: Vārīti griķi, sautēta cūkgaļas kotlete, mērce, biešu salāti ar eļļu un citronu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.

Launags: Jauktu dārzeņu biezenis, biezpiens ar krējumu, kliju maize ar sviestu, augļu tēja.

 

29. marts

Brokastis: Vārīta krāsota ola, sviestmaize, banāni, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Kefīrs, galete.

Pusdienas: Zivju zupa, saldskābmaize; makaroni ar vistas gaļu, burkānu / ābolu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.

Launags: Uzpūtenis ar pienu, sviestmaize.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 257x

Atpakaļ