19. marts
Brokastis: Auzu pārslu biezputra, apcepta siermaizīte, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Makaronu zupa ar gaļu, rudzu maize; kartupeļu biezenis ar gulašu, kabacis, bumbieru kompots.
Launags: Biezpiena / burkānu plācenīši ar krējumu, augļu tēja, bumbieri.
20. marts
Brokastis: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Kartupeļu zupa, saldskābmaize; vārīti griķi, cūkgaļas kotlete, mērce, Ķīnas kāpostu / burkānu salāti ar eļļu, ābolu kompots.
Launags: Omlete, zaļie zirnīši, sviestmaize, kumelīšu tēja.
21. marts
Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, sviestmaize, kakao ar pienu.
Otrās brokastis: Āboli.
Pusdienas: Zivju rasoļņiks, rudzu maize; kāpostu gaļas sautējums ar rīsiem, svaigs tomāts, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.
Launags: Pankūkas ar biezpienu un ievārījumu, mežrozīšu tēja.
22. marts
Brokastis: Kukurūzas piena zupa, baltmaize ar svaigo sieru.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Lēcu zupa, rudzu maize; vārīti rīsi, vistas gaļas stilbiņi, krējuma mērce, jauktu dārzeņu salāti ar eļļu, dzērveņu sulas dzēriens.
Launags: Dārzeņu salāti, saldskābmaize, tēja ar citronu.
23. marts
Brokastis: Prosas / ķirbju biezputra, kliju maize ar sviestu, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Kefīrs, galete.
Pusdienas: Svaigu kāpostu zupa / borščs, rudzu maize; vārīti kartupeļi, maltas gaļas mērce, burkānu / ābolu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.
Launags: Makaroni ar sieru, augļu tēja, bumbieri.