19. - 23. marts


19. marts

Brokastis: Auzu pārslu biezputra, apcepta siermaizīte, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Makaronu zupa ar gaļu, rudzu maize; kartupeļu biezenis ar gulašu, kabacis, bumbieru kompots.

Launags: Biezpiena / burkānu plācenīši ar krējumu, augļu tēja, bumbieri.

 

20. marts

Brokastis: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Kartupeļu zupa, saldskābmaize; vārīti griķi, cūkgaļas kotlete, mērce, Ķīnas kāpostu / burkānu salāti ar eļļu, ābolu kompots.

Launags: Omlete, zaļie zirnīši, sviestmaize, kumelīšu tēja.

 

21. marts

Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, sviestmaize, kakao ar pienu.

Otrās brokastis: Āboli.

Pusdienas: Zivju rasoļņiks, rudzu maize; kāpostu gaļas sautējums ar rīsiem, svaigs tomāts, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.

Launags: Pankūkas ar biezpienu un ievārījumu, mežrozīšu tēja.

 

22. marts

Brokastis: Kukurūzas piena zupa, baltmaize ar svaigo sieru.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Lēcu zupa, rudzu maize; vārīti rīsi, vistas gaļas stilbiņi, krējuma mērce, jauktu dārzeņu salāti ar eļļu, dzērveņu sulas dzēriens.

Launags: Dārzeņu salāti, saldskābmaize, tēja ar citronu.

 

23. marts

Brokastis: Prosas / ķirbju biezputra, kliju maize ar sviestu, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Kefīrs, galete.

Pusdienas: Svaigu kāpostu zupa / borščs, rudzu maize; vārīti kartupeļi, maltas gaļas mērce, burkānu / ābolu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.

Launags: Makaroni ar sieru, augļu tēja, bumbieri.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 286x

Atpakaļ