12. marts
Brokastis: Kukurūzas putraimu biezputra, galete, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Rīsu zupa ar gaļu, rudzu maize; vārīti kartupeļi, gaļas stroganovs, svaigu kāpostu salāti ar eļļu, ābolu sulas dzēriens.
Launags: Biezpiena / ābolu sacepums ar ievārījumu, tēja ar citronu.
13. marts
Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, baltmaize ar svaigo sieru, tēja ar pienu.
Otrās brokastis: Kefīrs, cepumi.
Pusdienas: Biešu / kartupeļu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, cūkgaļas tefteļi, mērce, skābēts gurķis, upeņu sulas dzēriens.
Launags: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize, bumbieri.
14. marts
Brokastis: Omlete, burkānu / ābolu salāti ar krējumu, sviestmaize, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Skābeņu zupa, saldskābmaize; makaroni ar gaļu, Ķīnas kāpostu / tomātu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.
Launags: kartupeļu biezenis, biezpiens ar krējumu, sviestmaize, augļu tēja.
15. marts
Brokastis: Mannā biezputra ar ievārījumu, kliju maize ar sviestu, kakao ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Vistas gaļas zupa ar nūdelēm, rudzu maize; kartupeļu sautējums ar gaļu, jauktu dārzeņu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.
Launags: Rauga pankūkas ar krējumu, mežrozīšu tēja, āboli.
16. marts
Brokastis: Prosas piena zupa, sviestmaize ar sieru.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Zivju zupa, rudzu maize; vārīti rīsi, cūkgaļas / vistu aknu kotlete, mērce, burkānu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.
Launags: Dārzeņu sautējums, saldskābmaize ar sviestu, augļu tēja.