12. - 16. marts


12. marts

Brokastis: Kukurūzas putraimu biezputra, galete, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Rīsu zupa ar gaļu, rudzu maize; vārīti kartupeļi, gaļas stroganovs, svaigu kāpostu salāti ar eļļu, ābolu sulas dzēriens.

Launags: Biezpiena / ābolu sacepums ar ievārījumu, tēja ar citronu.

 

13. marts

Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, baltmaize ar svaigo sieru, tēja ar pienu.

Otrās brokastis: Kefīrs, cepumi.

Pusdienas: Biešu / kartupeļu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, cūkgaļas tefteļi, mērce, skābēts gurķis, upeņu sulas dzēriens.

Launags: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize, bumbieri.

 

14. marts

Brokastis: Omlete, burkānu / ābolu salāti ar krējumu, sviestmaize, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Skābeņu zupa, saldskābmaize; makaroni ar gaļu, Ķīnas kāpostu / tomātu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.

Launags: kartupeļu biezenis, biezpiens ar krējumu, sviestmaize, augļu tēja.

 

15. marts

Brokastis: Mannā biezputra ar ievārījumu, kliju maize ar sviestu, kakao ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Vistas gaļas zupa ar nūdelēm, rudzu maize; kartupeļu sautējums ar gaļu, jauktu dārzeņu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.

Launags: Rauga pankūkas ar krējumu, mežrozīšu tēja, āboli.

 

16. marts

Brokastis: Prosas piena zupa, sviestmaize ar sieru.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Zivju zupa, rudzu maize; vārīti rīsi, cūkgaļas / vistu aknu kotlete, mērce, burkānu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.

Launags: Dārzeņu sautējums, saldskābmaize ar sviestu, augļu tēja.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 237x

Atpakaļ