5. marts
Brokastis: Rīsu biezputra, cepumi "Selga", kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Zirņu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, gulašs, svaigu kāpostu salāti ar eļļu, dzērveņu sulas dzēriens.
Launags: Biezpiena / kartupeļu plācenīši ar krējumu, augļu tēja, bumbieri.
6. marts
Brokastis: Prosas biezputra, kliju maize ar sviestu, kakao ar pienu.
Otrās brokastis: Kefīrs, galete.
Pusdienas: Makaronu zupa ar gaļu, rudzu maize; vārīti kartupeļi, cūkgaļas rulete, mērce, Ķīnas kāpostu / burkānu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.
Launags: Auzu pārslu piena zupa, sviestmaize ar sieru, bumbieri.
7. marts
Brokastis: Biezpiens ar krējumu, ievārījumu, sviestmaize, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Frikadeļu / kartupeļu zupa, rudzu maize; vārītas grūbas, Kurzemes stroganovs, burkānu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.
Launags: Jauktu dārzeņu biezenis, skābs gurķis, sviestmaize, kumelīšu tēja.
8. marts
Brokastis: Kukurūzas putraimu biezputra, sviestmaize, tēja ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Puķkāpostu / siera zupa, rudzu maize; vārīti makaroni, maltas vistas filejas mērce, biešu salāti ar eļļu, citronu, bumbieru kompots.
Launags: Omlete, zaļie zirnīši, saldskābmaize ar sviestu, mežrozīšu tēja, ābols.
9. marts
Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, baltmaize ar svaigo sieru, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Bumbieri.
Pusdienas: Zivju rasoļņiks, rudzu maize; dārzeņu sautējums ar gaļu, kabacis, ābolu sulas dzēriens.
Launags: Plānās pankūkas, ābolu biezenis, augļu tēja.