5. - 9. marts


5. marts

Brokastis: Rīsu biezputra, cepumi "Selga", kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Zirņu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, gulašs, svaigu kāpostu salāti ar eļļu, dzērveņu sulas dzēriens.

Launags: Biezpiena / kartupeļu plācenīši ar krējumu, augļu tēja, bumbieri.

 

6. marts

Brokastis: Prosas biezputra, kliju maize ar sviestu, kakao ar pienu.

Otrās brokastis: Kefīrs, galete.

Pusdienas: Makaronu zupa ar gaļu, rudzu maize; vārīti kartupeļi, cūkgaļas rulete, mērce, Ķīnas kāpostu / burkānu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.

Launags: Auzu pārslu piena zupa, sviestmaize ar sieru, bumbieri.

 

7. marts

Brokastis: Biezpiens ar krējumu, ievārījumu, sviestmaize, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Frikadeļu / kartupeļu zupa, rudzu maize; vārītas grūbas, Kurzemes stroganovs, burkānu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.

Launags: Jauktu dārzeņu biezenis, skābs gurķis, sviestmaize, kumelīšu tēja.

 

8. marts

Brokastis: Kukurūzas putraimu biezputra, sviestmaize, tēja ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Puķkāpostu / siera zupa, rudzu maize; vārīti makaroni, maltas vistas filejas mērce, biešu salāti ar eļļu, citronu, bumbieru kompots.

Launags: Omlete, zaļie zirnīši, saldskābmaize ar sviestu, mežrozīšu tēja, ābols.

 

9. marts

Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, baltmaize ar svaigo sieru, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Bumbieri.

Pusdienas: Zivju rasoļņiks, rudzu maize; dārzeņu sautējums ar gaļu, kabacis, ābolu sulas dzēriens.

Launags: Plānās pankūkas, ābolu biezenis, augļu tēja.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 259x

Atpakaļ