26. februāris
Brokastis: Auzu pārslu biezputra, apcepta siermaizīte, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Svaigu kāpostu zupa / borščcs, rudzu maize; vārīti kartupeļi, maltās gaļas mērce, burkānu salāti ar eļļu, ābolu sulas dzēriens.
Launags: Vārīta ola, tomāta gabaliņš, sviestmaize, augļu tēja, bumbieri.
27. februāris
Brokastis: Kukurūzas putraimu piena zupa, baltmaize ar svaigo sieru, banāni.
Otrās brokastis: Kefīrs, galete.
Pusdienas: Zivju zupa, rudzu maize; plovs ar gaļu, svaigs gurķis, ābolu / rozīņu kompots.
Launags: Kartupeļu biezenis, biezpiens ar krējumu, redīsu salāti ar krējumu, sviestmaize, kumelīšu tēja.
28. februāris
Brokastis: Prosas biezputra ar ievārījumu, kliju maize ar sviestu, tēja ar pienu.
Otrās brokastis: Bumbieri.
Pusdienas: Kartupeļu / ķirbju zupa, rudzu maize; vārīti griķi, gaļas stroganovs, svaigu kāpostu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.
Launags: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize.
1. marts
Brokastis: Omlete, zaļie zirnīši, sviestmaize ar sieru, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Vistas gaļas / rīsu zupa, rudzu maize; vārīti kartupeļi, frikadeles ar dārzeņiem, mērce, biešu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.
Launags: Sardele "Lācēns", vitamīnu salāti ar eļļu, saldskābmaize, mežrozīšu tēja.
2. marts:
Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, sviestmaize, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Āboli.
Pusdienas: Skābu kāpostu zupa, rudzu maize; makaroni ar vistas gaļu, kabacis, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.
Launags: Biezpiena klimpas ar krējumu, tēja ar citronu un medu.