26. februāris - 2. marts


26. februāris

Brokastis: Auzu pārslu biezputra, apcepta siermaizīte, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Svaigu kāpostu zupa / borščcs, rudzu maize; vārīti kartupeļi, maltās gaļas mērce, burkānu salāti ar eļļu, ābolu sulas dzēriens.

Launags: Vārīta ola, tomāta gabaliņš, sviestmaize, augļu tēja, bumbieri.

 

27. februāris

Brokastis: Kukurūzas putraimu piena zupa, baltmaize ar svaigo sieru, banāni.

Otrās brokastis: Kefīrs, galete.

Pusdienas: Zivju zupa, rudzu maize; plovs ar gaļu, svaigs gurķis, ābolu / rozīņu kompots.

Launags: Kartupeļu biezenis, biezpiens ar krējumu, redīsu salāti ar krējumu, sviestmaize, kumelīšu tēja.

 

28. februāris

Brokastis: Prosas biezputra ar ievārījumu, kliju maize ar sviestu, tēja ar pienu.

Otrās brokastis: Bumbieri.

Pusdienas: Kartupeļu / ķirbju zupa, rudzu maize; vārīti griķi, gaļas stroganovs, svaigu kāpostu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.

Launags: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize.

 

1. marts

Brokastis: Omlete, zaļie zirnīši, sviestmaize ar sieru, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Vistas gaļas / rīsu zupa, rudzu maize; vārīti kartupeļi, frikadeles ar dārzeņiem, mērce, biešu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.

Launags: Sardele "Lācēns", vitamīnu salāti ar eļļu, saldskābmaize, mežrozīšu tēja.

 

2. marts:

Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, sviestmaize, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Āboli.

Pusdienas: Skābu kāpostu zupa, rudzu maize; makaroni ar vistas gaļu, kabacis, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.

Launags: Biezpiena klimpas ar krējumu, tēja ar citronu un medu.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 252x

Atpakaļ