19. - 23. februāris


19. februāris

Brokastis: Auzu pārslu biezputra, cepumi "Selga", kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Borščs, rudzu maize; vārīti kartupeļi, gulašs, kabacis, ābolu sulas dzēriens.

Launags: Biezpiena / burkānu plācenīši, ābolu biezenis, augļu tēja, bumbieri.

 

20. februāris

Brokastis: Makaroni ar sieru, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Pupiņu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, cūkgaļas kotlete, mērce, Ķīnas kāpostu / burkānu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.

Launags: Kartupeļu biezenis, gurķu , redīsu salāti ar krējumu, sviestmaize, mežrozīšu tēja.

 

21. februāris

Brokastis: Mannā biezputra ar kanēli, sviestmaize, tēja ar pienu.

Otrās brokastis: kefīrs, galete.

Pusdienas: Zivju rasoļņiks, saldskābmaize; kāpostu sautējums ar gaļu un rīsiem, svaigs tomāts, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.

Launags: Biezpiena krēms ar ķīseli, sviestmaize, bumbieri.

 

22. februāris

Brokastis: Kukurūzas putraimu piena zupa, baltmaize ar svaigo sieru.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Dārzeņu zupa, rudzu maize; vārīti rīsi, vistas gaļas stilbiņi, mērce, biešu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.

Launags: Ķirbju pankūkas ar krējumu, kumelīšu tēja.

 

23. februāris

Brokastis: Prosas biezputra, kliju maize ar sviestu, kakao ar pienu.

Otrās brokastis: Āboli.

Pusdienas: Frikadeļu / makaronu zupa, rudzu maize; vārīti kartupeļi, Kurzemes stroganovs, burkānu / tomātu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.

Launags: Omlete, gurķu salāti ar krējumu, sviestmaize, tēja ar citronu.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 262x

Atpakaļ