19. februāris
Brokastis: Auzu pārslu biezputra, cepumi "Selga", kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Borščs, rudzu maize; vārīti kartupeļi, gulašs, kabacis, ābolu sulas dzēriens.
Launags: Biezpiena / burkānu plācenīši, ābolu biezenis, augļu tēja, bumbieri.
20. februāris
Brokastis: Makaroni ar sieru, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Pupiņu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, cūkgaļas kotlete, mērce, Ķīnas kāpostu / burkānu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.
Launags: Kartupeļu biezenis, gurķu , redīsu salāti ar krējumu, sviestmaize, mežrozīšu tēja.
21. februāris
Brokastis: Mannā biezputra ar kanēli, sviestmaize, tēja ar pienu.
Otrās brokastis: kefīrs, galete.
Pusdienas: Zivju rasoļņiks, saldskābmaize; kāpostu sautējums ar gaļu un rīsiem, svaigs tomāts, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.
Launags: Biezpiena krēms ar ķīseli, sviestmaize, bumbieri.
22. februāris
Brokastis: Kukurūzas putraimu piena zupa, baltmaize ar svaigo sieru.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Dārzeņu zupa, rudzu maize; vārīti rīsi, vistas gaļas stilbiņi, mērce, biešu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.
Launags: Ķirbju pankūkas ar krējumu, kumelīšu tēja.
23. februāris
Brokastis: Prosas biezputra, kliju maize ar sviestu, kakao ar pienu.
Otrās brokastis: Āboli.
Pusdienas: Frikadeļu / makaronu zupa, rudzu maize; vārīti kartupeļi, Kurzemes stroganovs, burkānu / tomātu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.
Launags: Omlete, gurķu salāti ar krējumu, sviestmaize, tēja ar citronu.