12. - 16. februāris


12.februāris

Brokastis: Griķu biezputra, cepumi "Selga", kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Lēcu zupa, rudzu maize; vārīti rīsi, Kurzemes stroganovs, burkānu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.

Launags: Vārīti kartupeļi, siera mērce, tomātu salāti ar krējumu, mežrozīšu tēja, ābols.

 

13. februāris

Brokastis: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Rīsu / frikadeļu zupa, rudzu maize; kartupeļu sautējums ar gaļu, gurķu / redīsu salāti ar krējumu, ābolu / rozīņu kompots.

Launags: Pankūkas ar biezpienu un ievārījumu, augļu tēja.

 

14. februāris

Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, baltmaize ar svaigo sieru, kakao ar pienu.

Otrās brokastis: Bumbieri.

Pusdienas: Zivju zupa, rudzu maize; vārīti makaroni, sautēta cūkgaļas kotlete, mērce, biešu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.

Launags: Dārzeņu salāti, saldskābmaize, tēja ar citronu.

 

15. februāris

Brokastis: Biezpiens ar krējumu un ievārījumu, sviestmaize, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Jogurts "Lakto".

Pusdienas: Vistas gaļas / kartupeļu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, maltās gaļas mērce, Ķīnas kāpostu / burkānu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.

Launags: Prosas piena zupa, sviestmaize ar sieru, banāni.

 

16. februāris

Brokastis: Omlete, zaļie zirnīši, kliju maize ar sviestu, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens, galete.

Pusdienas: Nūdeļu zupa ar gaļu, rudzu maize; dārzeņu sautējums ar vistas fileju, svaigs tomāts, dzērveņu sulas dzēriens.

Launags: Uzpūtenis ar pienu, sviestmaize, bumbieri.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 220x

Atpakaļ