12.februāris
Brokastis: Griķu biezputra, cepumi "Selga", kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Lēcu zupa, rudzu maize; vārīti rīsi, Kurzemes stroganovs, burkānu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.
Launags: Vārīti kartupeļi, siera mērce, tomātu salāti ar krējumu, mežrozīšu tēja, ābols.
13. februāris
Brokastis: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Rīsu / frikadeļu zupa, rudzu maize; kartupeļu sautējums ar gaļu, gurķu / redīsu salāti ar krējumu, ābolu / rozīņu kompots.
Launags: Pankūkas ar biezpienu un ievārījumu, augļu tēja.
14. februāris
Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, baltmaize ar svaigo sieru, kakao ar pienu.
Otrās brokastis: Bumbieri.
Pusdienas: Zivju zupa, rudzu maize; vārīti makaroni, sautēta cūkgaļas kotlete, mērce, biešu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.
Launags: Dārzeņu salāti, saldskābmaize, tēja ar citronu.
15. februāris
Brokastis: Biezpiens ar krējumu un ievārījumu, sviestmaize, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Jogurts "Lakto".
Pusdienas: Vistas gaļas / kartupeļu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, maltās gaļas mērce, Ķīnas kāpostu / burkānu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.
Launags: Prosas piena zupa, sviestmaize ar sieru, banāni.
16. februāris
Brokastis: Omlete, zaļie zirnīši, kliju maize ar sviestu, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens, galete.
Pusdienas: Nūdeļu zupa ar gaļu, rudzu maize; dārzeņu sautējums ar vistas fileju, svaigs tomāts, dzērveņu sulas dzēriens.
Launags: Uzpūtenis ar pienu, sviestmaize, bumbieri.