5. februāris
Brokastis: Prosas biezputra, galete, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Skābeņu zupa, rudzu maize; vārīti rīsi, cūkgaļas kotlete, mērce, burkānu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.
Launags: Biezpiena / ābolu sacepums ar ievārījumu, augļu tēja, bumbieri.
6. februāris
Brokastis: Makaronu piena zupa, sviestmaize ar sieru.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Svaigu kāpostu zupa / borščs, saldskābmaize; kartupeļu / zirņu biezenis, gulašs, kabacis, bumbieru kompots.
Launags: Omlete, gurķu / redīsu salāti ar krējumu, sviestmaize, kumelīšu tēja.
7. februāris
Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, sviestmaize, kakao ar pienu.
Otrās brokastis: Āboli.
Pusdienas: Rasoļņiks, rudzu maize; vārīti griķi, cūkgaļas rulete, mērce, svaigu kāpostu salāti ar eļļu, ābolu sulas dzēriens.
Launags: Sardele "Lācēns", vitamīnu salāti ar krējumu, kliju maize, mežrozīšu tēja.
8. februāris
Brokastis: Mannā biezputra, baltmaize ar svaigo sieru, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Rīsu / gaļas zupa, rudzu maize; vārīti kartupeļi, cepta zivs, mērce, jauktu dārzeņu salāti ar eļļu, dzērveņu sulas dzēriens.
Launags: Biezpiena / kartupeļu plācenīši ar krējumu, tēja ar citronu.
9. februāris
Brokastis: Auzu pārslu biezputra, sviestmaize, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Kefīrs, cepumi.
Pusdienas: Frikadeļu / kartupeļu zupa, rudzu maize; makaroni ar vistas gaļu, Ķīnas kāpostu / burkānu salāti, ābolu / rozīņu kompots.
Launags: Dārzeņu sautējums, saldskābmaize ar sviestu, augļu tēja, bumbieri.