5. - 9. februāris


5. februāris

Brokastis: Prosas biezputra, galete, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Skābeņu zupa, rudzu maize; vārīti rīsi, cūkgaļas kotlete, mērce, burkānu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.

Launags: Biezpiena / ābolu sacepums ar ievārījumu, augļu tēja, bumbieri.

 

6. februāris

Brokastis: Makaronu piena zupa, sviestmaize ar sieru.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Svaigu kāpostu zupa / borščs, saldskābmaize; kartupeļu / zirņu biezenis, gulašs, kabacis, bumbieru kompots.

Launags: Omlete, gurķu / redīsu salāti ar krējumu, sviestmaize, kumelīšu tēja.

 

7. februāris

Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, sviestmaize, kakao ar pienu.

Otrās brokastis: Āboli.

Pusdienas: Rasoļņiks, rudzu maize; vārīti griķi, cūkgaļas rulete, mērce, svaigu kāpostu salāti ar eļļu, ābolu sulas dzēriens.

Launags: Sardele "Lācēns", vitamīnu salāti ar krējumu, kliju maize, mežrozīšu tēja.

 

8. februāris

Brokastis: Mannā biezputra, baltmaize ar svaigo sieru, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Rīsu / gaļas zupa, rudzu maize; vārīti kartupeļi, cepta zivs, mērce, jauktu dārzeņu salāti ar eļļu, dzērveņu sulas dzēriens.

Launags: Biezpiena / kartupeļu plācenīši ar krējumu, tēja ar citronu.

 

9. februāris

Brokastis: Auzu pārslu biezputra, sviestmaize, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Kefīrs, cepumi.

Pusdienas: Frikadeļu / kartupeļu zupa, rudzu maize; makaroni ar vistas gaļu, Ķīnas kāpostu / burkānu salāti, ābolu / rozīņu kompots.

Launags: Dārzeņu sautējums, saldskābmaize ar sviestu, augļu tēja, bumbieri.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 227x

Atpakaļ