29. janvāris
Brokastis: Rīsu biezputra, cepumi "Selga", kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Pupiņu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, maltas gaļas mērce, svaigu kāpostu salāti ar eļļu, ābolu sulas dzēriens.
Launags: Biezpiena krēms ar ķīseli, sviestmaize, bumbieri.
30. janvāris
Brokastis: Prosas biezputra, baltmaize ar svaigo sieru, tēja ar pienu.
Otrās brokastis: Jogurts.
Pusdienas: Skābu kāpostu zupa / borščs, rudzu maize; vārīti kartupeļi, cūkgaļas tefteļi, mērce, upeņu sulas dzēriens.
Launags: Rauga pankūkas ar krējumu, mežrozīšu tēja, āboli.
31. javāris
Brokastis: Omlete, gurķu / redīsu salāti ar krējumu, sviestmaize, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Bumbieri.
Pusdienas: Ķirbju / kartupeļu zupa, saldskābmaize; kāpostu sautējums ar gaļu un rīsiem, svaigs tomāts, ābolu / rozīņu kompots.
Launags: Makaroni ar sieru, augļu tēja, galete.
1. februāris
Brokastis: Mannā biezputra ar kanēli, kliju maize ar sviestu, kakao ar pienu.
Otrās brokastis: Mandarīni.
Pusdienas: Vistas gaļas / rīsu zupa, rudzu maize; vārīti kartupeļi, gaļas frikadeles ar dārzeņiem, mērce, biešu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.
Launags: Biezpiena / burkānu plācenīši, ābolu biezenis, kumelīšu tēja.
2. februāris
Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, sviestmaize, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Dārzeņu zupa, rudzu maize; plovs ar gaļu, gurķu / tomātu salāti ar krējumu, bumbieru kompots.
Launags: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize.