29. -2. februāris


29. janvāris

Brokastis: Rīsu biezputra, cepumi "Selga", kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Pupiņu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, maltas gaļas mērce, svaigu kāpostu salāti ar eļļu, ābolu sulas dzēriens.

Launags: Biezpiena krēms ar ķīseli, sviestmaize, bumbieri.

 

30. janvāris

Brokastis: Prosas biezputra, baltmaize ar svaigo sieru, tēja ar pienu.

Otrās brokastis: Jogurts.

Pusdienas: Skābu kāpostu zupa / borščs, rudzu maize; vārīti kartupeļi, cūkgaļas tefteļi, mērce, upeņu sulas dzēriens.

Launags: Rauga pankūkas ar krējumu, mežrozīšu tēja, āboli.

 

31. javāris

Brokastis: Omlete, gurķu / redīsu salāti ar krējumu, sviestmaize, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Bumbieri.

Pusdienas: Ķirbju / kartupeļu zupa, saldskābmaize; kāpostu sautējums ar gaļu un rīsiem, svaigs tomāts, ābolu / rozīņu kompots.

Launags: Makaroni ar sieru, augļu tēja, galete.

 

1. februāris

Brokastis: Mannā biezputra ar kanēli, kliju maize ar sviestu, kakao ar pienu.

Otrās brokastis: Mandarīni.

Pusdienas: Vistas gaļas / rīsu zupa, rudzu maize; vārīti kartupeļi, gaļas frikadeles ar dārzeņiem, mērce, biešu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.

Launags: Biezpiena / burkānu plācenīši, ābolu biezenis, kumelīšu tēja.

 

2. februāris

Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, sviestmaize, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Dārzeņu zupa, rudzu maize; plovs ar gaļu, gurķu / tomātu salāti ar krējumu, bumbieru kompots.

Launags: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 274x

Atpakaļ