22. janvāris
Brokastis: Auzu pārslu biezputra, cepumi "Selga", kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Zemnieku zupa, rudzu maize; vārīti griķi, gulašs, burkānu salāti, ābolu sulas dzēriens.
Launags: Plānās pankūkas ar krējumu, augļu tēja, āboli.
23. janvāris
Brokastis: Biezpiens ar krējumu un cukuru, banāni, sviestmaize, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Kefīrs, galete.
Pusdienas: Makaronu zupa ar gaļu, rudzu maize; vārīti kartupeļi, cūkgaļas rulete, mērce, gurķu / redīsu salāti ar krējumu, ābolu / rozīņu kompots.
Launags: Omlete, zaļie zirnīši, saldskābmaize ar sviestu, mežrozīšu tēja.
24. janvāris
Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra ar ievārījumu, kliju maize ar sviestu, kakao ar pienu.
Otrās brokastis: Bumbieri.
Pusdienas: Puķkāpostu / siera zupa, rudzu maize; vārīti rīsi, sardele "Lācēns", mērce, jauktu dārzeņu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.
Launags: Kartupeļu plācenīši ar krējumu, kumelīšu tēja, ābols.
25. janvāris
Brokastis: Griķu putraimu biezputra, sviestmaize, tēja ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Frikadeļu / kartupeļu zupa, rudzu maize; vārītas grūbas, Kurzemes stroganovs, Ķīnas kāpostu / burkānu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.
Launags: Kukurūzas putraimu piena zupa, pusīte vārītas olas, sviestmaize, banāni.
26. janvāris
Brokastis: Prosas biezputra, sviestmaize ar sieru, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Āboli.
Pusdienas: Zivju zupa, rudzu maize; makaroni ar gaļu, svaigu kāpostu / gurķu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.
Launags: Biezpiena klimpas ar ievārījumu, augļu tēja.