15. - 19. janvāris


15. janvāris

Brokastis: Griķu biezputra, cepumi "Selga", kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Kartupeļu zupa, rudzu maize; vārīti makaroni, maltās gaļas mērce, svaigu kāpostu salāti ar eļļu, ābolu sulas dzēriens.

Launags: Vārīta ola, burkānu salāti ar eļļu, saldskābmaize ar sviestu, augļu tēja, bumbieri.

 

16. janvāris

Brokastis: Kukurūzas putraimu piena zupa, baltmaize ar svaigo sieru, banāni.

Otrās brokastis: Kefīrs, galete.

Pusdienas: Zivju rasoļņiks, rudzu maize; plovs ar gaļu, biešu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.

Launags: Kartupeļu biezenis, biezpiens ar krējumu, gurķu salāti ar krējumu, sviestmaize, kumelīšu tēja.

 

17. janvāris

Brokastis: Prosas / ķirbju biezputra, kliju maize ar sviestu, tēja ar pienu.

Otrās brokastis: Āboli.

Pusdienas: Skābu kāpostu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, gaļas stroganovs, tomātu / redīsu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.

Launags: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize.

 

18. janvāris

Brokastis: Omlete, gurķu / tomātu salāti ar krējumu, sviestmaize, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Rīsu zupa ar gaļu, saldskābmaize; dārzeņu sautējums ar vistas fileju, kabacis, ābolu / rozīņu kompots.

Launags: Mannā biezputra ar ķīseli, sviestmaize.

 

19. janvāris

Brokastis: Rīsu biezputra, sviestmaize ar sieru, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: bumbieri.

Pusdienas: Svaigu kāpostu zupa / borščs, rudzu maize; vārīti kartupeļi, cūkgaļas / vistu aknu kotlete, mērce, gurķu / redīsu slāti ar krējumu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.

Launags: Biezpiena / burkānu plācenīši, ābolu biezenis, mežrozīšu tēja.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 217x

Atpakaļ