15. janvāris
Brokastis: Griķu biezputra, cepumi "Selga", kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Kartupeļu zupa, rudzu maize; vārīti makaroni, maltās gaļas mērce, svaigu kāpostu salāti ar eļļu, ābolu sulas dzēriens.
Launags: Vārīta ola, burkānu salāti ar eļļu, saldskābmaize ar sviestu, augļu tēja, bumbieri.
16. janvāris
Brokastis: Kukurūzas putraimu piena zupa, baltmaize ar svaigo sieru, banāni.
Otrās brokastis: Kefīrs, galete.
Pusdienas: Zivju rasoļņiks, rudzu maize; plovs ar gaļu, biešu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.
Launags: Kartupeļu biezenis, biezpiens ar krējumu, gurķu salāti ar krējumu, sviestmaize, kumelīšu tēja.
17. janvāris
Brokastis: Prosas / ķirbju biezputra, kliju maize ar sviestu, tēja ar pienu.
Otrās brokastis: Āboli.
Pusdienas: Skābu kāpostu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, gaļas stroganovs, tomātu / redīsu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.
Launags: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize.
18. janvāris
Brokastis: Omlete, gurķu / tomātu salāti ar krējumu, sviestmaize, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Rīsu zupa ar gaļu, saldskābmaize; dārzeņu sautējums ar vistas fileju, kabacis, ābolu / rozīņu kompots.
Launags: Mannā biezputra ar ķīseli, sviestmaize.
19. janvāris
Brokastis: Rīsu biezputra, sviestmaize ar sieru, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: bumbieri.
Pusdienas: Svaigu kāpostu zupa / borščs, rudzu maize; vārīti kartupeļi, cūkgaļas / vistu aknu kotlete, mērce, gurķu / redīsu slāti ar krējumu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.
Launags: Biezpiena / burkānu plācenīši, ābolu biezenis, mežrozīšu tēja.