8. - 12. janvāris


8. janvāris

 

Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, cepumi "Selga", kafija ar pienu.

Otrās brokastis:  Piens.

Pusdienas:  Rīsu zupa ar gaļu, rudzu maize; kartupeļu biezenis, gulašs, svaigu kāpostu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.

Launags:  Biezpiena / ābolu sacepums ar ievārījumu, augļu tēja, bumbieri.

 

9. janvāris

 

Brokastis: Makaroni ar sieru, kafija ar pienu.

Otrās brokastis:  Kefīrs, galete.

Pusdienas: Skābeņu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, cūkgaļas kotlete, mērce, jauktu dārzeņu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.

Launags:  Dārzeņu salāti, saldskābmaize, tēja, āboli.

 

10. janvāris

 

Brokastis: Mannā biezputra ar kanēli, sviestmaize, tēja ar pienu.

Otrās brokastis:  Banāni.

Pusdienas:  Frikadeļu / kartupeļu zupa, rudzu maize; kāpostu sautējums ar gaļu un rīsiem, svaigs tomāts, ābolu / rozīņu kompots.

Launags:  Sardele "Lācēns", burkānu salāti ar eļļu, kliju maize, tēja ar citronu un medu.

 

11. janvāris

 

Brokastis: Omlete, zaļie zirnīši, baltmaize ar svaigo sieru, kafija ar pienu.

Otrās brokastis:  Bumbieri.

Pusdienas:  Zivju zupa, saldskābmaize; vārīti rīsi, vistas stilbiņi,mērce, Ķīnas kāpostu / burkānu / tomātu salāti ar eļļu, ābolu sulas dzēriens.

Launags:  Ķirbju pankūkas ar krējumu, kumelīšu tēja.

 

12. janvāris

 

Brokastis: Prosas biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, kakao ar pienu.

Otrās brokastis:  Piens.

Pusdienas:  Svaigu kāpostu zupa, rudzu maize; vārītas grūbas, Kurzemes stroganovs, gurķu / redīsu salāti ar krējumu, bumbieru kompots.

Launags:  Uzpūtenis ar pienu, sviestmaize, banāni.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 266x

Atpakaļ