8. janvāris
Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, cepumi "Selga", kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Rīsu zupa ar gaļu, rudzu maize; kartupeļu biezenis, gulašs, svaigu kāpostu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.
Launags: Biezpiena / ābolu sacepums ar ievārījumu, augļu tēja, bumbieri.
9. janvāris
Brokastis: Makaroni ar sieru, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Kefīrs, galete.
Pusdienas: Skābeņu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, cūkgaļas kotlete, mērce, jauktu dārzeņu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.
Launags: Dārzeņu salāti, saldskābmaize, tēja, āboli.
10. janvāris
Brokastis: Mannā biezputra ar kanēli, sviestmaize, tēja ar pienu.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Frikadeļu / kartupeļu zupa, rudzu maize; kāpostu sautējums ar gaļu un rīsiem, svaigs tomāts, ābolu / rozīņu kompots.
Launags: Sardele "Lācēns", burkānu salāti ar eļļu, kliju maize, tēja ar citronu un medu.
11. janvāris
Brokastis: Omlete, zaļie zirnīši, baltmaize ar svaigo sieru, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Bumbieri.
Pusdienas: Zivju zupa, saldskābmaize; vārīti rīsi, vistas stilbiņi,mērce, Ķīnas kāpostu / burkānu / tomātu salāti ar eļļu, ābolu sulas dzēriens.
Launags: Ķirbju pankūkas ar krējumu, kumelīšu tēja.
12. janvāris
Brokastis: Prosas biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, kakao ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Svaigu kāpostu zupa, rudzu maize; vārītas grūbas, Kurzemes stroganovs, gurķu / redīsu salāti ar krējumu, bumbieru kompots.
Launags: Uzpūtenis ar pienu, sviestmaize, banāni.