2. - 5. janvāris
2. janvāris
Brokastis: Prosas biezputra, cepumi "Selga", kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Zirņu zupa, rudzu maize; vārīti rīsi, gaļas stroganovs, skābs gurķis, upeņu sulas dzērens.
Launags: Pankūkas ar biezpienu un ievārījumu, mežrozīšu tēja, āboli.
3. janvāris
Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, baltmaize ar svaigo sieru, tēja ar pienu.
Otrās brokastis: Bumbieri.
Pusdienas: Rasoļņiks, saldskābmaize; vārīti griķi, cūkgaļas kotlete, mērce, biešu salāti ar eļļu, ābolu kompots.
Launags: Kartupeļu plācenīši ar krējumu, tēja ar citronu, galete.
4. janvāris
Brokastis: Biezpiens ar krējumu, ievārījumu, sviestmaize, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Jogurts "Lakto".
Pusdienas: Ķirbju / kartupeļu zupa, rudzu maize; vārīti makaroni, vistas filejas maltās gaļas mērce, Ķīnas kāpostu / burkānu salāti ar eļļu, dzērveņu sulas dzēriens.
Launags: Rīsu piena zupa, sviestmaize ar sieru, banāni.
5. janvāris
Brokastis: Kukurūzas putraimu biezputra, kliju maize ar sviestu, kakao ar pienu.
Otrās brokastis: Āboli.
Pusdienas: Svaigu kāpostu zupa / borščšs, rudzu maize; vārīti kartupeļi, cepta zivs, mērce, tomātu / burkānu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.
Launags: Omlete, sviestmaize, gurķu / redīsu salāti ar krējumu, augļu tēja. |