2. - 5. janvāris


2. janvāris

Brokastis: Prosas biezputra, cepumi "Selga", kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Zirņu zupa, rudzu maize; vārīti rīsi, gaļas stroganovs, skābs gurķis, upeņu sulas dzērens.

Launags: Pankūkas ar biezpienu un ievārījumu, mežrozīšu tēja, āboli.


3. janvāris


Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, baltmaize ar svaigo sieru, tēja ar pienu.

Otrās brokastis: Bumbieri.

Pusdienas: Rasoļņiks, saldskābmaize; vārīti griķi, cūkgaļas kotlete, mērce, biešu salāti ar eļļu, ābolu kompots.

Launags: Kartupeļu plācenīši ar krējumu, tēja ar citronu, galete.


4. janvāris

Brokastis: Biezpiens ar krējumu, ievārījumu, sviestmaize, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Jogurts "Lakto".

Pusdienas: Ķirbju / kartupeļu zupa, rudzu maize; vārīti makaroni, vistas filejas maltās gaļas mērce, Ķīnas kāpostu / burkānu salāti ar eļļu, dzērveņu sulas dzēriens.

Launags: Rīsu piena zupa, sviestmaize ar sieru, banāni.


5. janvāris

Brokastis: Kukurūzas putraimu biezputra, kliju maize ar sviestu, kakao ar pienu.

Otrās brokastis: Āboli.

Pusdienas: Svaigu kāpostu zupa / borščšs, rudzu maize; vārīti kartupeļi, cepta zivs, mērce, tomātu / burkānu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.

Launags: Omlete, sviestmaize, gurķu / redīsu salāti ar krējumu, augļu tēja.
Komentāri (0)  |   Skatīts: 250x

Atpakaļ