18. - 22. decembris


18. decembris

Brokastis: Rīsu biezputra, cepumi "Selga", kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Pupiņu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, maltās gaļas mērce, svaigu kāpostu salāti ar eļļu, ābolu sulas dzēriens.

Launags: Kartupeļu biezenis, biezpiens ar krējumu, augļu tēja, bumbieri.

 

19. decembris

Brokastis: Prosas biezputra, sviestmaize, tēja ar pienu.

Otrās brokastis: Kefīrs, galete.

Pusdienas: Borščs / svaigu kāpostu zupa, rudzu maize; vārīti kartupeļi, cūkgaļas tefteļi, mērce, burkānu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.

Launags: Rauga pankūkas ar krējumu, mežrozīšu tēja, āboli.

 

20. decembris

Brokastis: Makaronu piena zupa, sviestmaize ar sieru.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Ķirbju / kartupeļu zupa, rudzu maize; kāpostu sautējums ar gaļu un rīsiem, svaigs tomāts, upeņu sulas dzēriens.

Launags: Dārzeņu salāti, saldskābmaize, tēja ar citronu.

 

21. decembris

Brokastis: Mannā biezputra ar kanēli, sviestmaize, kakao ar pienu.

Otrās brokastis: Bumbieri.

Pusdienas: Vistas gaļas zupa ar nūdelēm, rudzu maize; vārīti kartupeļi, gaļas frikadeles ar dārzeņiem, mērce, biešu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.

Launags: Biezpiena / burkānu plācenīši, ābolu biezenis, kumelīšu tēja.

 

22. decembris

Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, baltmaize ar svaigo sieru, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Āboli.

Pusdienas: Zemnieku zupa, rudzu maize; vārīti rīsi, gaļas stroganovs, Ķīnas kāpostu / tomātu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.

Launags: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 244x

Atpakaļ