18. decembris
Brokastis: Rīsu biezputra, cepumi "Selga", kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Pupiņu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, maltās gaļas mērce, svaigu kāpostu salāti ar eļļu, ābolu sulas dzēriens.
Launags: Kartupeļu biezenis, biezpiens ar krējumu, augļu tēja, bumbieri.
19. decembris
Brokastis: Prosas biezputra, sviestmaize, tēja ar pienu.
Otrās brokastis: Kefīrs, galete.
Pusdienas: Borščs / svaigu kāpostu zupa, rudzu maize; vārīti kartupeļi, cūkgaļas tefteļi, mērce, burkānu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.
Launags: Rauga pankūkas ar krējumu, mežrozīšu tēja, āboli.
20. decembris
Brokastis: Makaronu piena zupa, sviestmaize ar sieru.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Ķirbju / kartupeļu zupa, rudzu maize; kāpostu sautējums ar gaļu un rīsiem, svaigs tomāts, upeņu sulas dzēriens.
Launags: Dārzeņu salāti, saldskābmaize, tēja ar citronu.
21. decembris
Brokastis: Mannā biezputra ar kanēli, sviestmaize, kakao ar pienu.
Otrās brokastis: Bumbieri.
Pusdienas: Vistas gaļas zupa ar nūdelēm, rudzu maize; vārīti kartupeļi, gaļas frikadeles ar dārzeņiem, mērce, biešu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.
Launags: Biezpiena / burkānu plācenīši, ābolu biezenis, kumelīšu tēja.
22. decembris
Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, baltmaize ar svaigo sieru, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Āboli.
Pusdienas: Zemnieku zupa, rudzu maize; vārīti rīsi, gaļas stroganovs, Ķīnas kāpostu / tomātu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.
Launags: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize.