27. novembris
Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, cepumi "Selga", kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Rīsu zupa ar gaļu, rudzu maize; kartupeļu biezenis, gulašs, svaigu kāpostu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.
Launags: Biezpiens ar ievārījumu, sviestmaize, augļu tēja, bumbieri.
28. novembris
Brokastis: Makaroni ar sieru, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Kefīrs, galete.
Pusdienas: Pupiņu / kartupeļu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, liellopu / cūkgaļas tefteļi, mērce, jauktu dārzeņu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.
Launags: Dārzeņu salāti, saldskābmaize, tēja, āboli.
29. novembris
Brokastis: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize, kafija ar pienu
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Rasoļņiks, rudzu maize; kāpostu sautējums ar gaļu un rīsiem, svaigs tomāts, dzērveņu sulas dzēriens.
Launags: Ķirbju pankūkas ar krējumu, kumelīšu tēja.
30. novembris
Brokastis: Mannā biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja ar pienu.
Otrās brokastis: Āboli.
Pusdienas: Biešu / kartupeļu zupa, saldskābmaize; vārīti rīsi, vistas stilbiņi, mērce, Ķīnas kāpostu / gurķu / tomātu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.
Launags: Omlete, zaļie zirnīši, sviestmaize, tēja ar citronu.
1. decembris
Brokastis: Prosas biezputra, baltmaize ar svaigo sieru, kakao ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Dārzeņu zupa, rudzu maize; vārītas grūbas, Kurzemes stroganovs, burkānu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.
Launags: Uzpūtenis ar pienu, kliju maize ar sviestu, banāni.