21. novembris
Brokastis: Prosas biezputra, sausiņi, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Svaigu kāpostu zupa, rudzu maize; vārīti makaroni, gaļas stroganovs, burkānu salāti, upeņu sulas dzēriens.
Launags: Pankūkas ar biezpienu un ievārījumu, mežrozīšu tēja, āboli.
22. novembris
Brokastis: Vārīta ola, gurķu / redīsu salāti ar krējumu, sviestmaize ar sviestu, tēja ar pienu.
Otrās brokastis: Bumbieri.
Pusdienas: Zivju rasoļņiks, saldskābmaize; vārīti rīsi, liellopu / cūkgaļas kotlete, mērce, biešu salāti ar eļļu, ābolu kompots.
Launags: Dārzeņu sautējums, svaigs tomāts, sviestmaize, kumelīšu tēja.
23. novembris
Brokastis: Makaronu piena zupa, sviestmaize ar sieru.
Otrās brokastis: Jogurts "Lakto".
Pusdienas: Biešu / pupiņu zupa, rudzu maize; vārīti kartupeļi, maltas vistas filejas mērce, burkānu / ābolu salāti ar eļļu, dzērveņu sulas dzēriens.
Launags: Biezpiena / banānu krēms ar ķīseli, sviestmaize.
24. novembris
Brokastis: Auzu pārslu biezputra, kliju maize ar sviestu, kakao ar pienu.
Otrās brokastis: Āboli.
Pusdienas: Puķkāpostu zupa ar sieru, rudzu maize; vārīti griķi, cūkgaļas kotlete, mērce, Ķīnas kāpostu / gurķu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.
Launags: Kartupeļu plācenīši ar krējumu, augļu tēja, galete.