21. - 24. novembris


21. novembris

Brokastis: Prosas biezputra, sausiņi, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Svaigu kāpostu zupa, rudzu maize; vārīti makaroni, gaļas stroganovs, burkānu salāti, upeņu sulas dzēriens.

Launags: Pankūkas ar biezpienu un ievārījumu, mežrozīšu tēja, āboli.

 

22. novembris

Brokastis: Vārīta ola, gurķu / redīsu salāti ar krējumu, sviestmaize ar sviestu, tēja ar pienu.

Otrās brokastis: Bumbieri.

Pusdienas: Zivju rasoļņiks, saldskābmaize; vārīti rīsi, liellopu / cūkgaļas kotlete, mērce, biešu salāti ar eļļu, ābolu kompots.

Launags: Dārzeņu sautējums, svaigs tomāts, sviestmaize, kumelīšu tēja.

 

23. novembris

Brokastis: Makaronu piena zupa, sviestmaize ar sieru.

Otrās brokastis: Jogurts "Lakto".

Pusdienas: Biešu / pupiņu zupa, rudzu maize; vārīti kartupeļi, maltas vistas filejas mērce, burkānu / ābolu salāti ar eļļu, dzērveņu sulas dzēriens.

Launags: Biezpiena / banānu krēms ar ķīseli, sviestmaize.

 

24. novembris

Brokastis: Auzu pārslu biezputra, kliju maize ar sviestu, kakao ar pienu.

Otrās brokastis: Āboli.

Pusdienas: Puķkāpostu zupa ar sieru, rudzu maize; vārīti griķi, cūkgaļas kotlete, mērce, Ķīnas kāpostu / gurķu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.

Launags: Kartupeļu plācenīši ar krējumu, augļu tēja, galete.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 296x

Atpakaļ