13. novembris
Brokastis: Auzu pārslu biezputra ar ievārījumu, galete.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Makaronu / gaļas zupa, rudzu maize; vārīti kartupeļi, maltas gaļas mērce, svaigu kāpostu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.
Launags: Sardele "Lācēns", burkānu / ābolu salāti ar eļļu, kliju maize ar sviestu, augļu tēja, bumbieri.
14. novembris
Brokastis: Rīsu piena zupa, sviestmaize, pusīte vārītas olas.
Otrās brokastis: Kefīrs, cepumi.
Pusdienas: Zivju zupa, saldskābmaize; vārīti griķi, gaļas frikadeles ar dārzeņiem, siera mērce, biešu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.
Launags: Mannā biezputra ar ķīseli, sviestmaize, āboli.
15. novembris
Brokastis: Prosas biezputra, sviestmaize ar sieru, tēja ar pienu.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Kartupeļu / ķirbju zupa, rudzu maize; vārītas grūbas, Kurzemes stroganovs, svaigu gurķu / redīsu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.
Launags: Kartupeļu biezenis, tomātu salāti ar krējumu, sviestmaize, kumelīšu tēja.
16. novembris
Brokastis: Omlete, zaļie zirnīši, kliju maize ar sviestu, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Frikadeļu / kartupeļu zupa, rudzu maize; makaroni ar vistas gaļu, Ķīnas kāpostu / burkānu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.
Launags: Biezpiena / ābolu sacepums ar ievārījumu, mežrozīšu tēja.
17. novembris
Brokastis: Griķu biezputra, baltmaize ar svaigo sieru, kakao ar pienu.
Otrās brokastis: Āboli.
Pusdienas: Svaigu kāpostu zupa / borščs, rudzu maize; vārīti kartupeļi, liellopu / cūkgaļas kotlete, mērce, kabacis, dzērveņu sulas dzēriens.
Launags: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize, banāni