13. - 17. novembris


13. novembris

Brokastis: Auzu pārslu biezputra ar ievārījumu, galete.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Makaronu / gaļas zupa, rudzu maize; vārīti kartupeļi, maltas gaļas mērce, svaigu kāpostu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.

Launags: Sardele "Lācēns", burkānu / ābolu salāti ar eļļu, kliju maize ar sviestu, augļu tēja, bumbieri.

 

14. novembris

Brokastis: Rīsu piena zupa, sviestmaize, pusīte vārītas olas.

Otrās brokastis: Kefīrs, cepumi.

Pusdienas: Zivju zupa, saldskābmaize; vārīti griķi, gaļas frikadeles ar dārzeņiem, siera mērce, biešu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.

Launags: Mannā biezputra ar ķīseli, sviestmaize, āboli.

 

15. novembris

Brokastis: Prosas biezputra, sviestmaize ar sieru, tēja ar pienu.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Kartupeļu / ķirbju zupa, rudzu maize; vārītas grūbas, Kurzemes stroganovs, svaigu gurķu / redīsu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.

Launags: Kartupeļu biezenis, tomātu salāti ar krējumu, sviestmaize, kumelīšu tēja.

 

16. novembris

Brokastis: Omlete, zaļie zirnīši, kliju maize ar sviestu, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Frikadeļu / kartupeļu zupa, rudzu maize; makaroni ar vistas gaļu, Ķīnas kāpostu / burkānu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.

Launags: Biezpiena / ābolu sacepums ar ievārījumu, mežrozīšu tēja.

 

17. novembris

Brokastis: Griķu biezputra, baltmaize ar svaigo sieru, kakao ar pienu.

Otrās brokastis: Āboli.

Pusdienas: Svaigu kāpostu zupa / borščs, rudzu maize; vārīti kartupeļi, liellopu / cūkgaļas kotlete, mērce, kabacis, dzērveņu sulas dzēriens.

Launags: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize, banāni

Komentāri (0)  |   Skatīts: 292x

Atpakaļ