06. - 10.novembris


6. novembris

Brokastis: Griķu biezputra, cepumi "Selga", kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Zirņu zupa, rudzu maize; vārīti makaroni, gulašs, svaigu kāpostu salāti ar eļļu, ābolu sullas dzēriens.

Launags: Kartupeļu biezenis, biezpiens ar krējumu, sviestmaize, augļu tēja, bumbieri.

 

7. novembris

Brokastis: Prosas / ķirbju biezputra, kliju maize ar sviestu un sieru, tēja ar pienu.

Otrās brokastis: Jogurts.

Pusdienas: Skābu kāpostu zupa / borščs, rudzu maize; vārīti kartupeļi, cūkgaļas tefteļi, mērce, burkānu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.

Launags: Plānās pankūkas ar krējumu, mežrozīšu tēja, āboli.

 

8. novembris

Brokastis: Auzu pārslu piena zupa, sviestmaize, pusīte vārītas olas.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Frikadeļu / kartupeļu zupa, rudzu maize; kāpostu sautējums ar gaļu un rīsiem, svaigs tomāts, upeņu sulas dzēriens.

Launags: Dārzeņu salāti, saldskābmaize, tēja ar citronu.

 

9. novembris

Brokastis: Mannā biezputra ar kanēli, sviestmaize, kakao ar pienu.

Otrās brokastis: Bumbieri.

Pusdienas: Rīsu zupa ar gaļu, rudzu maize; vārīti kartupeļi, cepta zivs, mērce, jauktu dārzeņu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.

Launags: Biezpiena / burkānu plācenīši, ābolu biezenis, kumelīšu tēja.

 

10. novembris

Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, baltmaize ar svaigo sieru, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Āboli.

Pusdienas: Vistas gaļas / kartupeļu zupa, saldskābmaize; vārīti griķi, gaļas stroganovs, Ķīnas kāpostu / tomātu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.

Launags: Omlete, sviestmaize, gurķu / redīsu salāti ar krējumu, sviestmaize, augļu tēja.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 300x

Atpakaļ