6. novembris
Brokastis: Griķu biezputra, cepumi "Selga", kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Zirņu zupa, rudzu maize; vārīti makaroni, gulašs, svaigu kāpostu salāti ar eļļu, ābolu sullas dzēriens.
Launags: Kartupeļu biezenis, biezpiens ar krējumu, sviestmaize, augļu tēja, bumbieri.
7. novembris
Brokastis: Prosas / ķirbju biezputra, kliju maize ar sviestu un sieru, tēja ar pienu.
Otrās brokastis: Jogurts.
Pusdienas: Skābu kāpostu zupa / borščs, rudzu maize; vārīti kartupeļi, cūkgaļas tefteļi, mērce, burkānu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.
Launags: Plānās pankūkas ar krējumu, mežrozīšu tēja, āboli.
8. novembris
Brokastis: Auzu pārslu piena zupa, sviestmaize, pusīte vārītas olas.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Frikadeļu / kartupeļu zupa, rudzu maize; kāpostu sautējums ar gaļu un rīsiem, svaigs tomāts, upeņu sulas dzēriens.
Launags: Dārzeņu salāti, saldskābmaize, tēja ar citronu.
9. novembris
Brokastis: Mannā biezputra ar kanēli, sviestmaize, kakao ar pienu.
Otrās brokastis: Bumbieri.
Pusdienas: Rīsu zupa ar gaļu, rudzu maize; vārīti kartupeļi, cepta zivs, mērce, jauktu dārzeņu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.
Launags: Biezpiena / burkānu plācenīši, ābolu biezenis, kumelīšu tēja.
10. novembris
Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, baltmaize ar svaigo sieru, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Āboli.
Pusdienas: Vistas gaļas / kartupeļu zupa, saldskābmaize; vārīti griķi, gaļas stroganovs, Ķīnas kāpostu / tomātu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.
Launags: Omlete, sviestmaize, gurķu / redīsu salāti ar krējumu, sviestmaize, augļu tēja.