30. oktobris - 3. novembris


30. oktobris

Brokastis: Mannā biezputra ar kanēli, cepumi "Selga", kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Makaronu / gaļas zupa, rudzu maize; kartupeļu sautējums ar gaļu, skābēts gurķis, ābolu sulas dzēriens.

Launags: Rauga pankūkas ar krējumu, augļu tēja, āboli.

 

31. oktobris

Brokastis: Biezpiens ar rozīnēm, sviestmaize, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Kefīrs, galete.

Pusdienas: Skābu kāpostu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, maltās gaļas mērce, burkānu salāti ar eļļu, ābolu kompots.

Launags: Dārzeņu sautējums, saldskābmaize, kumelīšu tēja, banāni.

 

1. novembris

Brokastis: Kukurūzas putraimu biezputra ar ievārījumu, kliju maize ar sviestu, tēja ar pienu.

Otrās brokastis: Bumbieri.

Pusdienas: Rasoļņiks, rudzu maize; vārīti makaroni, sardele "Lācēns", mērce, Ķīnas kāpostu / tomātu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.

Launags: Omlete, sviestmaize, gurķu / redīsu salāti ar krējumu, tēja ar citronu.

 

2. novembris

Brokastis: Prosas piena zupa, baltmaize ar svaigo sieru.

Otrās brokastis: Piens, cepumi.

Pusdienas: Biešu / pupiņu zupa, saldskābmaize; vārīti kartupeļi, vistas filejas stroganovs, tomātu salāti ar krējumu, bumbieru kompots.

Launags: Biezpiena klimpas ar ķīseli, sviestmaize, banāni.

 

3. novembris

Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, sviestmaize, kakao ar pienu.

Otrās brokastis: Āboli.

Pusdienas: Zivju zupa, rudzu maize; vārīti rīsi, liellopu / cūkgaļas kotlete, mērce, gurķu / kāpostu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.

Launags: Uzpūtenis ar pienu, sviestmaize, bumbieri.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 300x

Atpakaļ