30. oktobris
Brokastis: Mannā biezputra ar kanēli, cepumi "Selga", kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Makaronu / gaļas zupa, rudzu maize; kartupeļu sautējums ar gaļu, skābēts gurķis, ābolu sulas dzēriens.
Launags: Rauga pankūkas ar krējumu, augļu tēja, āboli.
31. oktobris
Brokastis: Biezpiens ar rozīnēm, sviestmaize, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Kefīrs, galete.
Pusdienas: Skābu kāpostu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, maltās gaļas mērce, burkānu salāti ar eļļu, ābolu kompots.
Launags: Dārzeņu sautējums, saldskābmaize, kumelīšu tēja, banāni.
1. novembris
Brokastis: Kukurūzas putraimu biezputra ar ievārījumu, kliju maize ar sviestu, tēja ar pienu.
Otrās brokastis: Bumbieri.
Pusdienas: Rasoļņiks, rudzu maize; vārīti makaroni, sardele "Lācēns", mērce, Ķīnas kāpostu / tomātu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.
Launags: Omlete, sviestmaize, gurķu / redīsu salāti ar krējumu, tēja ar citronu.
2. novembris
Brokastis: Prosas piena zupa, baltmaize ar svaigo sieru.
Otrās brokastis: Piens, cepumi.
Pusdienas: Biešu / pupiņu zupa, saldskābmaize; vārīti kartupeļi, vistas filejas stroganovs, tomātu salāti ar krējumu, bumbieru kompots.
Launags: Biezpiena klimpas ar ķīseli, sviestmaize, banāni.
3. novembris
Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, sviestmaize, kakao ar pienu.
Otrās brokastis: Āboli.
Pusdienas: Zivju zupa, rudzu maize; vārīti rīsi, liellopu / cūkgaļas kotlete, mērce, gurķu / kāpostu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.
Launags: Uzpūtenis ar pienu, sviestmaize, bumbieri.