16. - 20. oktobris


16. oktobris

Brokastis: Rīsu biezputra, galete ar sviestu un sieru, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Svaigu kāpostu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, maltas gaļas mērce, skābēts gurķis, ābolu sulas dzēriens.

Launags: Kartupeļu biezenis, biezpiens ar krējumu, sviestmaize, tēja, bumbieri.

 

17. oktobris

Brokastis: Prosas biezputra, sviestmaize, kakao ar pienu.

Otrās brokastis: Kefīrs, cepumi.

Pusdienas: Makaronu zupa ar gaļu, saldskābmaize; vārīti kartupeļi, cūkgaļas / liellopu gaļas tefteļi, mērce, burkānu salāti, bumbieru kompots.

Launags: Uzpūtenis ar pienu, sviestmaize, banāni.

 

18. oktobris

Brokastis: Mannā biezputra ar ievārījumu, kliju maize ar sviestu, tēja ar pienu.

Otrās brokastis: Āboli.

Pusdienas: Ķirbju / kartupeļu zupa, rudzu maize; vārītas grūbas, gaļas stroganovs, jauktu dārzeņu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.

Launags: Omlete, sviestmaize, gurķu salāti ar krējumu, tēja ar citronu.

 

19. oktobris

Brokastis: Auzu pārslu piena zupa, baltmaize ar svaigo sieru.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Vistas gaļas / rīsu zupa, rudzu maize; vārīti kartupeļi, cepta zivs, mērce, Ķīnas kāpostu / burkānu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.

Launags: Biezpiena / burkānu plācenīši ar ievārījumu, mežrozīšu tēja.

 

20. oktobris

Brokastis: Kukurūzas putraimu biezputra, sviestmaize, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Kartupeļu zupa, rudzu maize; kāpostu / gaļas sautējums ar rīsiem, svaigs tomāts, dzērveņu sulas dzēriens.

Launags: Makaroni ar sieru, kumelīšu tēja, bumbieri.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 287x

Atpakaļ