16. oktobris
Brokastis: Rīsu biezputra, galete ar sviestu un sieru, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Svaigu kāpostu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, maltas gaļas mērce, skābēts gurķis, ābolu sulas dzēriens.
Launags: Kartupeļu biezenis, biezpiens ar krējumu, sviestmaize, tēja, bumbieri.
17. oktobris
Brokastis: Prosas biezputra, sviestmaize, kakao ar pienu.
Otrās brokastis: Kefīrs, cepumi.
Pusdienas: Makaronu zupa ar gaļu, saldskābmaize; vārīti kartupeļi, cūkgaļas / liellopu gaļas tefteļi, mērce, burkānu salāti, bumbieru kompots.
Launags: Uzpūtenis ar pienu, sviestmaize, banāni.
18. oktobris
Brokastis: Mannā biezputra ar ievārījumu, kliju maize ar sviestu, tēja ar pienu.
Otrās brokastis: Āboli.
Pusdienas: Ķirbju / kartupeļu zupa, rudzu maize; vārītas grūbas, gaļas stroganovs, jauktu dārzeņu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.
Launags: Omlete, sviestmaize, gurķu salāti ar krējumu, tēja ar citronu.
19. oktobris
Brokastis: Auzu pārslu piena zupa, baltmaize ar svaigo sieru.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Vistas gaļas / rīsu zupa, rudzu maize; vārīti kartupeļi, cepta zivs, mērce, Ķīnas kāpostu / burkānu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.
Launags: Biezpiena / burkānu plācenīši ar ievārījumu, mežrozīšu tēja.
20. oktobris
Brokastis: Kukurūzas putraimu biezputra, sviestmaize, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Kartupeļu zupa, rudzu maize; kāpostu / gaļas sautējums ar rīsiem, svaigs tomāts, dzērveņu sulas dzēriens.
Launags: Makaroni ar sieru, kumelīšu tēja, bumbieri.