09. - 13. oktobris


9. oktobris

Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, galete ar sviestu un sieru, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Rīsu zupa ar gaļu, rudzu maize; kartupeļu / zirņu biezenis, Kurzemes stroganovs, burkānu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.

Launags: Plānās pankūkas ar krējumu, augļu tēja, bumbieri.

 

10. oktobris

Brokastis: Rīsu piena zupa, sviestmaize ar pusīti vārītas olas.

Otrās brokastis: Jogurts "Lakto".

Pusdienas: Zivju rasoļņiks, rudzu maize; vārīti makaroni, gaļas frikadeles ar dārzeņiem, siera mērce, Ķīnas kāpostu / gurķu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.

Launags: Mannā biezputra ar ķīseli, sviestmaize, āboli.

 

11. oktobris

Brokastis: Prosas biezputra, sviestmaize ar sieru, tēja ar pienu.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Biešu / kartupeļu zupa, saldskābmaize; vārīti griķi, gulašs, tomātu / redīsu salāti ar krējumu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.

Launags: Sardele "Lācēns", burkānu / ābolu salāti ar eļļu, kliju maize ar sviestu, kumelīšu tēja.

 

12. oktobris

Brokastis: Omlete, zaļie zirnīši, sviestmaize, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Āboli.

Pusdienas: Frikadeļu / makaronu zupa, rudzu maize; dārzeņu sautējums ar vistas fileju, svaigs gurķis, bumbieru kompots.

Launags: Biezpiena / ābolu sacepums ar ievārījumu, mežrozīšu tēja.

 

13. oktobris

Brokastis: Griķu biezputra, baltmaize ar svaigo sieru, kakao ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Vistas gaļas / kartupeļu zupa, rudzu maize; vārīti rīsi, cūkgaļas / vistu aknu kotlete, mērce, dzērveņu sulas dzēriens.

Launags: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize, bumbieri.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 264x

Atpakaļ