9. oktobris
Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, galete ar sviestu un sieru, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Rīsu zupa ar gaļu, rudzu maize; kartupeļu / zirņu biezenis, Kurzemes stroganovs, burkānu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.
Launags: Plānās pankūkas ar krējumu, augļu tēja, bumbieri.
10. oktobris
Brokastis: Rīsu piena zupa, sviestmaize ar pusīti vārītas olas.
Otrās brokastis: Jogurts "Lakto".
Pusdienas: Zivju rasoļņiks, rudzu maize; vārīti makaroni, gaļas frikadeles ar dārzeņiem, siera mērce, Ķīnas kāpostu / gurķu salāti ar eļļu, ābolu / rozīņu kompots.
Launags: Mannā biezputra ar ķīseli, sviestmaize, āboli.
11. oktobris
Brokastis: Prosas biezputra, sviestmaize ar sieru, tēja ar pienu.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Biešu / kartupeļu zupa, saldskābmaize; vārīti griķi, gulašs, tomātu / redīsu salāti ar krējumu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.
Launags: Sardele "Lācēns", burkānu / ābolu salāti ar eļļu, kliju maize ar sviestu, kumelīšu tēja.
12. oktobris
Brokastis: Omlete, zaļie zirnīši, sviestmaize, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Āboli.
Pusdienas: Frikadeļu / makaronu zupa, rudzu maize; dārzeņu sautējums ar vistas fileju, svaigs gurķis, bumbieru kompots.
Launags: Biezpiena / ābolu sacepums ar ievārījumu, mežrozīšu tēja.
13. oktobris
Brokastis: Griķu biezputra, baltmaize ar svaigo sieru, kakao ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Vistas gaļas / kartupeļu zupa, rudzu maize; vārīti rīsi, cūkgaļas / vistu aknu kotlete, mērce, dzērveņu sulas dzēriens.
Launags: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize, bumbieri.