2. oktobris
Brokastis: Četru graudu biezputra, cepumi "Selga", kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Zirņu zupa, rudzu maize; vārīti makaroni, gulašs, svaigu kāpostu salāti ar eļļu, ābolu sulas dzēriens.
Launags: Vārīti kartupeļi, siera mērce, skābēts gurķis, sviestmaize, augļu tēja, ābols.
3. oktobris
Brokastis: Prosas / ķirbju biezputra, kliju maize ar sviestu, tēja ar pienu.
Otrās brokastis: Kefīrs, galete.
Pusdienas: Skābu kāpostu zupa, rudzu maize; vārīti kartupeļi, cūkgaļas tefteļi, mērce, burkānu salāti ar eļļu, ābolu kompots.
Launags: Pankūkas ar biezpienu un ievārījumu, mežrozīšu tēja.
4. oktobris
Brokastis: Kukurūzas putraimu piena zupa, sviestmaize ar sieru.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Zivju zupa, rudzu maize; plovs ar gaļu, lapu / svaigu gurķu salāti ar krējumu, upeņu sulas dzēriens.
Launags: dārzeņu salāti, saldskābmaize, tēja ar citronu.
5. oktobris
Brokastis: Mannā biezputra ar kanēli, sviestmaize, kakao ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Makaronu zupa ar gaļu, rudzu maize; vārīti kartupeļi, maltas vistas filejas mērce, svaigs tomāts, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.
Launags: Biezpiens ar rozīnēm, kliju maize ar sviestu, kumelīšu tēja, bumbieri.
6. oktobris
Brokastis: Auzu pārslu biezputra, baltmaize ar svaigo sieru, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Āboli.
Pusdienas: Skābeņu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, cūkgaļas kotlete, mērce, biešu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.
Launags: Omlete, sviestmaize, gurķu / tomātu salāti ar krējumu, sviestmaize, augļu tēja.