02. - 06. oktobris


2. oktobris

Brokastis: Četru graudu biezputra, cepumi "Selga", kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Zirņu zupa, rudzu maize; vārīti makaroni, gulašs, svaigu kāpostu salāti ar eļļu, ābolu sulas dzēriens.

Launags: Vārīti kartupeļi, siera mērce, skābēts gurķis, sviestmaize, augļu tēja, ābols.

 

3. oktobris

Brokastis: Prosas / ķirbju biezputra, kliju maize ar sviestu, tēja ar pienu.

Otrās brokastis: Kefīrs, galete.

Pusdienas: Skābu kāpostu zupa, rudzu maize; vārīti kartupeļi, cūkgaļas tefteļi, mērce, burkānu salāti ar eļļu, ābolu kompots.

Launags: Pankūkas ar biezpienu un ievārījumu, mežrozīšu tēja.

 

4. oktobris

Brokastis: Kukurūzas putraimu piena zupa, sviestmaize ar sieru.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Zivju zupa, rudzu maize; plovs ar gaļu, lapu / svaigu gurķu salāti ar krējumu, upeņu sulas dzēriens.

Launags: dārzeņu salāti, saldskābmaize, tēja ar citronu.

 

5. oktobris

Brokastis: Mannā biezputra ar kanēli, sviestmaize, kakao ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Makaronu zupa ar gaļu, rudzu maize; vārīti kartupeļi, maltas vistas filejas mērce, svaigs tomāts, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.

Launags: Biezpiens ar rozīnēm, kliju maize ar sviestu, kumelīšu tēja, bumbieri.

 

6. oktobris

Brokastis: Auzu pārslu biezputra, baltmaize ar svaigo sieru, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Āboli.

Pusdienas: Skābeņu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, cūkgaļas kotlete, mērce, biešu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.

Launags: Omlete, sviestmaize, gurķu / tomātu salāti ar krējumu, sviestmaize, augļu tēja.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 361x

Atpakaļ