18. septembris
Brokastis: Rīsu biezputra, galete ar sieru, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Pupiņu zupa, rudzu maize; vārītas grūbas, gulašs, burkānu salāti ar eļļu, ābolu sulas dzēriens.
Launags: Jauktu dārzeņu biezenis, biezpiens ar krējumu, sviestmaize, tēja ar citronu.
19. septembris
Brokastis: Prosas biezputra, sviestmaize, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Kefīrs, cepumi.
Pusdienas: Kartupeļu / ķirbju zupa, rudzu maize; kāpostu / gaļas sautējums ar rīsiem, svaigs tomāts, ābolu / rozīņu kompots.
Launags: Vārīta ola, saldskābmaize ar sviestu, gurķu salāti ar krējumu, āboli, zaļā tēja.
20. septembris
Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, kliju maize ar sviestu, tēja ar pienu.
Otrās brokastis: Bumbieri.
Pusdienas: Dārzeņu / svaigu kāpostu zupa, rudzu maize; vārīti griķi, cūkgaļas / liellopa gaļas kotlete, krējuma mērce, biešu salāti ar eļļu, ābolu / ķiršu sulas dzēriens.
Launags: Plānās pankūkas ar ābolu biezeni, mežrozīšu tēja.
21. septembris.
Brokastis: Biezpiens ar ievārījumu, banāni, sviestmaize, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Rasoļņiks, rudzu maize; vārīti rīsi, cepta zivs, mērce, Ķīnas kāpostu / burkānu salāti ar eļļu, bumbieru kompots.
Launags: Kartupeļu plācenīši ar krējumu, tomātu / redīsu salāti ar eļļu, kumelīšu tēja.
22. septembris
Brokastis: Kukurūzas putraimu piena zupa, sviestmaize ar sieru, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Nektarīni.
Pusdienas: Borščšs / svaigu kāpostu zupa, saldskābmaize; vārīti kartupeļi, frikadeles ar dārzeņiem, mērce, lapu salāti ar gurķiem, tomātiem un krējumu, upeņu sulas dzēriens.
Launags: Uzpūtenis ar pienu, kliju maize ar sviestu.