11. septembris
Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, galete ar sviestu un sieru, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Rīsu zupa ar gaļu, rudzu maize; kartupeļu / zirņu biezenis, Kurzemes stroganovs, burkānu / svaigu kāpostu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.
Launags: Pankūkas ar biezpienu un krējumu, augļu tēja, bumbieri.
12. septembris
Brokastis: Omlete, gurķu salāti ar krējumu, tēja ar pienu.
Otrās brokastis: Nektarīni.
Pusdienas: Borščs / skābu kāpostu zupa, rudzu maize; kartupeļu sautējums ar gaļu, kabacis, bumbieru kompots.
Launags: Vārīti makaroni, siera mērce, svaigu tomātu salāti ar eļļu, kumelīšu tēja.
13. septembris
Brokastis: Kukurūzas putraimu biezputra, sviestmaize, kakao ar pienu.
Otrās brokastis: Kefīrs, cepumi.
Pusdienas: Zivju rasoļņiks, rudzu maize; vārīti griķi, liellopu / cūkgaļas tefteļi, mērce, burkānu / Ķīnas kāpostu salāti ar eļļu, ābolu sulas dzēriens.
Launags: Dārzeņu salāti, saldskābmaize, mežrozīšu tēja, āboli.
14. septembris.
Brokastis: Auzu pārslu piena zupa, sviestmaize, puse vārītas olas, kakao ar pienu.
Otrās brokastis: Banāni.
Pusdienas: Kartupeļu / frikadeļu zupa, rudzu maize; makaroni ar vistas gaļu, svaigs tomāts, nektarīnu kompots.
Launags: Biezpiena / ābolu sacepums ar ievārījumu, tēja „Možums”.
15. septembris
Brokastis: Prosas biezputra, baltmaize ar svaigo sieru, kafija ar pienu.
Otrās brokastis: Piens.
Pusdienas: Vistas gaļas / kartupeļu zupa, rudzu maize; plovs ar gaļu, biešu salāti, dzērveņu sulas dzēriens.
Launags: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize, bumbieri.