11. - 15. septembris


11. septembris

Brokastis: Četru graudu pārslu biezputra, galete ar sviestu un sieru, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Rīsu zupa ar gaļu, rudzu maize; kartupeļu / zirņu biezenis, Kurzemes stroganovs, burkānu / svaigu kāpostu salāti ar eļļu, upeņu sulas dzēriens.

Launags: Pankūkas ar biezpienu un krējumu, augļu tēja, bumbieri.

 

12. septembris

Brokastis: Omlete, gurķu salāti ar krējumu, tēja ar pienu.

Otrās brokastis: Nektarīni.

Pusdienas: Borščs / skābu kāpostu zupa, rudzu maize; kartupeļu sautējums ar gaļu, kabacis, bumbieru kompots.

Launags: Vārīti makaroni, siera mērce, svaigu tomātu salāti ar eļļu, kumelīšu tēja.

 

13. septembris

Brokastis: Kukurūzas putraimu biezputra, sviestmaize, kakao ar pienu.

Otrās brokastis: Kefīrs, cepumi.

Pusdienas: Zivju rasoļņiks, rudzu maize; vārīti griķi, liellopu / cūkgaļas tefteļi, mērce, burkānu / Ķīnas kāpostu salāti ar eļļu, ābolu sulas dzēriens.

Launags: Dārzeņu salāti, saldskābmaize, mežrozīšu tēja, āboli.

 

14. septembris.

Brokastis: Auzu pārslu piena zupa, sviestmaize, puse vārītas olas, kakao ar pienu.

Otrās brokastis: Banāni.

Pusdienas: Kartupeļu / frikadeļu zupa, rudzu maize; makaroni ar vistas gaļu, svaigs tomāts, nektarīnu kompots.

Launags: Biezpiena / ābolu sacepums ar ievārījumu, tēja „Možums”.

 

15. septembris

Brokastis: Prosas biezputra, baltmaize ar svaigo sieru, kafija ar pienu.

Otrās brokastis: Piens.

Pusdienas: Vistas gaļas / kartupeļu zupa, rudzu maize; plovs ar gaļu, biešu salāti, dzērveņu sulas dzēriens.

Launags: Sausās brokastis ar pienu, sviestmaize, bumbieri.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 285x

Atpakaļ